|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۸
کد خبر: ۵۹۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۷
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ضوابط آگهی‌های تبلیغاتی در رسانه‌های کشور مشخص است، گفت: روزنامه‌هایی که تیراژ بیشتری دارند و از کیفیت محتوایی بالایی برخوردارند، یارانه بیشتری اختصاص می‌یابد.
علی جنتی، با تأکید بر ضرورت آموزش خبرنگاران و همچنین تقویت کیفی دفاتر خارجی خبرگزاری‌ها، اظهار کرد: مجموعه‌های خبرگزاری‌ها باید شیوه‌های نوین برای ادامه فعالیت خود استفاده کنند.وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: باید فعالیت‌ها در مجموعه خبرگزاری‌ها روزآمد شود و روش‌های سنتی کنار گذاشته شود.
وی متذکر شد: باید در حوزه رسانه به انتشار اخبار تصویری نیز توجه شود و صرفاً بر انعکاس اخبار مکتوب بسنده نشود.وزیر ارشاد در ادامه سخنان خود درباره چگونگی صدور مجوز برای خبرگزاری‌ها، بیان داشت:‌ خبرگزای‌ها د ر شرایط مختلفی فعالیت می‌کنند و بنابراین شرایط صدور مجوز نیز بر همین اساس خواهد بود.

 تجدید نظر در روند صدور مجوز برای خبرگزاری‌ها

وی ادامه داد: در این میان برخی از سایت‌ها خبر تولید نمی‌کنند و فقط از اخبار تولیدی سایر خبرگزاری‌ها بهره‌برداری می‌کنند اما در مورد خبرگزاری‌ها شرایط متفاوت است، بر همین اساس لازم است که در روند صدور مجوز برای خبرگزاری‌ها تجدید نظر صورت بگیرد.
جنتی همچنین درباره چگونگی تخصیص یارانه به مطبوعات کشور، بیان داشت: لازم است که ضوابط جدیدی در پرداخت یارانه‌ها به مطبوعات وضع شود به‌طوری‌که کیفیت و تیراژ مطبوعات در نظر گرفته شود.در این میان روزنامه‌هایی که تیراژ بالاتری دارند و از کیفیت محتوایی بهتری نیز برخوردار هستند، باید یارانه‌ بیشتری دریافت کنند.
وزیر ارشاد در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی برخورد وزارت ارشاد با رسانه‌هایی که آگهی‌های تبلیغاتی را در قالب خبر به خورد مخاطبان می‌دهند، خاطرنشان کرد: ضوابط آگهی تبلیغاتی مشخص است و چنانچه خارج از این باشد دستگاه‌ها و نهادهای دولتی بیان می‌کنند که طبیعتاً آگهی محسوب نمی‌شود و در قالب خبر انتشار می‌یابد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برگزاری نمایشگاه کتاب در باغ کتاب، گفت: اگر امکانات و شرایط باغ کتاب به گونه‌ای باشد که بتوان نمایشگاه کتاب را در آنجا برگزار کرد، قطعا این کار را می‌کنیم اما بررسی این شرایط هنوز انجام نشده است.غلط ‌نویسی و غلط‌گویی در رسانه‌ها شایع شده است.وزیر ارشاد با تاکید بر اینکه باید از تحریف، جانب‌داری و هتک‌حرمت دیگران در رسانه‌ها پرهیز شود، گفت: غلط‌نویسی و غلط‌ گویی امروزه در رسانه‌ها امر شایعی شده است.

 غلط ‌نویسی و غلط‌گویی در رسانه‌ها شایع شده است

علی جنتی همچنین در مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل خبرگزاری ایرنا که در محل تالار ایوان شمس برگزار شد، با اشاره به اهمیت اطلاع‌رسانی در دنیای امروز، اظهار کرد: اهمیت اطلاع‌رسانی در رسانه‌ها بر کسی پوشیده نیست اما باید گفت که انگلیسی‌ها جزو اولین کسانی بودند زودتر از دیگران این مهم را درک کردند و با راه‌اندازی رسانه‌های محلی و همچنین رادیو BBC از حدود یک قرن قبل سعی کردند بر افکار عمومی دنیا تاثیر بگذارند و البته ثمرات خوبی را نیز کسب کردند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تدوین سند دانشگاه اسلامی خبر داد و گفت: این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و به پیشنهاد وزارت بهداشت، مسائل خاص این وزارتخانه را پیگیری می‌کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: کار خبر، اطلاع‌رسانی و رسانه کاری حرفه‌ای است و نیاز به آموزش در سطح عالی دارد به‌طوری‌که هم‌اکنون در دنیا دانشکده‌های خبر روز به روز گسترده‌تر می‌شوند. چنانچه ما نیز بخواهیم همراه این کاروان باشیم باید خود را مجهز به آموزش‌های حرفه‌ای کنیم، متاسفانه در این زمینه ضعف‌های زیادی داریم که این ضعف‌ها در تمامی حوزه‌ها چه حوزه‌های مکتوب، رسانه‌های دیجیتال و صدا و سیما به خوبی مشاهده می‌شود.شاید مناسب نباشد در این مکان از صدا و سیما غیبت کنیم اما باید گفت که برخی از خبرهای تنظیمی صدا و سیما و برخی از خبرخوان‌ها را که می‌بینم دچار تأسف می‌شوم.
منبع: قانون
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین