انفجار کپسول اکسیژن در پایگاه اورژانس
مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران گفت: در هنگام تعویض کپسول اکسیژن در یکی از پایگاههای امدادی اورژانس تهران به دلیل انفجار کپسول دو نفر از تکنیسین های اورژانس مصدوم شدند.
وی بیان کرد: زمانی این اتفاق تلخ روی داد که مسئول توزیع کپسول اکسیژن وارد پایگاه 226 نوبنیاد شده و یکی از تکنسین های پایگاه اورژانس تهران جهت تحویل کپسول نزدیک خودروی توزیع اکسیژن شد.
عباسی ادامه داد: در حین جا به جایی، کپسول دچار انفجار شد و دو نفر از تکنیسین های اورژانس دچار سوختگی شدند.
وی خاطرنشان کرد: بلافاصله این مصدومان به بیمارستان شهید مطهری منتقل و در حال حاضر در این بیمارستان تحت درمان هستند.
عباسی یادآور شد: همزمان با انفجار کپسول و آتش سوزی در خودروی حامل اکسیژن، مصدومان به داخل آمبولانس منتقل و آتش سوزی با رشادت و از خودگذشتگی همکارمان آقای رضا احدی مهار شد و خوشبختانه از یک حادثه بزرگتر جلوگیری شد.
ارسال نظر