نائب رئیس مجلس: وزیر پیشنهادی اطلاعات به زودی به مجلس معرفی میشود

نایبرئیس مجلس شورای اسلامی از معرفی قریبالوقوع وزیر پیشنهادی اطلاعات از سوی دولت به مجلس خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، علی نیکزاد روز یکشنبه در جلسه علنی مجلس، در پاسخ به تذکر ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، اعلام کرد که دولت بهزودی گزینه پیشنهادی خود برای تصدی وزارت اطلاعات را معرفی خواهد کرد.
انتقاد کمیسیون امنیت ملی از ادامه سرپرستی وزارت اطلاعات
ابراهیم عزیزی در تذکری در جلسه علنی امروز مجلس، با اشاره به گذشت بیش از هشت ماه از شهادت وزیر اطلاعات، گفت: در این مدت وزارت اطلاعات بدون وزیر و با سرپرست اداره شده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: طبق قانون، دولت سه ماه فرصت دارد تا وزیر پیشنهادی خود را برای یک وزارتخانه معرفی کند، اما با وجود سپری شدن بیش از هشت ماه از شهادت وزیر اطلاعات، هنوز این وزارتخانه وزیر ندارد.
وی با تأکید بر شرایط جنگی کشور و مواجهه با رویکردهای مختلف دشمنان و جریانهای مخرب، خواستار پیگیری این موضوع از سوی هیئترئیسه مجلس شد.