|
امروز: شنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۷

تدارک تظاهرات گسترده علیه حضور صهیونیست‌ها در جزیره پوکت تایلند

کد خبر: ۴۰۲۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۰
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از برگزارکنندگان گزارش داد که آنان، افراد مرتبط با رژیم صهیونیستی و جنبش حباد در تایلند را به انجام فعالیت‌های تجاری غیرقانونی و تصرف دارایی‌ها و املاک این کشور متهم می‌کنند.

تدارک تظاهرات گسترده علیه حضور صهیونیست‌ها در جزیره پوکت تایلند

 بیش از ۲۰ سازمان محلی در تایلند در حال آماده‌سازی برای برگزاری تجمعی اعتراضی در جزیره پوکت هستند؛ اعتراضی که حضور صهیونیست‌ها و فعالیت نهادهای وابسته به جنبش یهودی «حباد» را هدف قرار می‌دهد و پیش‌بینی می‌شود هزاران نفر در آن شرکت کنند.

پوکت در آستانه برگزاری تجمع اعتراضی گسترده

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از عربی۲۱، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد فعالان وابسته به بیش از ۲۰ سازمان محلی در تایلند برای برگزاری تظاهراتی گسترده علیه رژیم صهیونیستی و جنبش «حباد» در جزیره پوکت آماده می‌شوند.

قرار است این تجمع شامگاه شنبه در پارک «ساوان هین» شهر پوکت برگزار شود. از جمله افرادی که انتظار می‌رود در این اعتراض حضور یابند، «سندی لیم‌تونگکول»، از چهره‌های شناخته‌شده سیاسی تایلند و رهبران سابق جنبش اعتراضی «پیراهن‌زردها» است.

درخواست معترضان برای اخراج افراد مرتبط با حباد

بر اساس گزارش منتشرشده، «سایتچول نوتچات»، از رهبران این اعتراض‌ها، خواستار اخراج افراد مرتبط با جنبش حباد از تایلند شده است. او همچنین بر ضرورت «ریشه‌کن کردن شبکه اسرائیلی» در این کشور تأکید کرده است.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از برگزارکنندگان گزارش داد که آنان، افراد مرتبط با رژیم صهیونیستی و جنبش حباد در تایلند را به انجام فعالیت‌های تجاری غیرقانونی و تصرف دارایی‌ها و املاک این کشور متهم می‌کنند.

نبود گزارش از تهدید امنیتی مشخص پیش از تجمع

این شبکه در ادامه گزارش خود اعلام کرد که تا پیش از برگزاری تظاهرات، گزارشی درباره بروز تهدید امنیتی تازه و مشخص منتشر نشده است. همچنین پلیس تایلند تاکنون تدابیر امنیتی فوق‌العاده‌ای برای این تجمع در نظر نگرفته است.

سابقه اعتراض‌ها علیه صهیونیست‌ها در بانکوک و پوکت

روزنامه «یدیعوت آحارنوت» نیز گزارش داد که در ماه‌های اخیر، بانکوک و جزیره پوکت شاهد برگزاری اعتراض‌هایی علیه رژیم صهیونیستی بوده‌اند.

به نوشته این روزنامه، رفتار گردشگران و بازرگانان صهیونیست، به‌ویژه در ارتباط با نقض قوانین محلی، با انتقادهای گسترده‌ای در تایلند مواجه شده است.

در ماه سپتامبر نیز گروهی از معترضان در نزدیکی یکی از مراکز جنبش حباد در جزیره پوکت تجمع کردند. در پی این اعتراض، ضیافت مذهبی‌ای که قرار بود با حضور صدها صهیونیست برگزار شود، به دلیل نگرانی‌های امنیتی لغو شد.

حباد؛ جنبش یهودی با پیشینه‌ای چندصدساله

جنبش حباد که با نام «حباد لوباوویچ» نیز شناخته می‌شود، یکی از بزرگ‌ترین جنبش‌های یهودی حسیدی در جهان به شمار می‌رود. این جریان در سال ۱۷۸۸ میلادی به ابتکار خاخام «شنئور زالمان» در منطقه‌ای تأسیس شد که امروزه بخشی از بلاروس است.

نام لوباوویچ از شهری به همین نام گرفته شده است؛ شهری که این جنبش در آن به یکی از مراکز اصلی خود دست یافت. مرکز رهبری حباد پس از مدتی به لتونی و سپس لهستان انتقال یافت و سرانجام در سال ۱۹۴۰ به محله بروکلین در نیویورک منتقل شد. مقر اصلی این جنبش همچنان در همین منطقه قرار دارد.

اهداف اعلام‌شده جنبش حباد

حباد، خود را مجموعه‌ای متشکل از یک فلسفه، جنبش و سازمان معرفی می‌کند. این جریان مدعی است که برای پاسخ‌گویی به نیازهای معنوی و مادی یهودیان در سراسر جهان فعالیت دارد و در پی تقویت ارتباط آنان با باورها و آیین‌های یهودی است.

 

ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین