درخواست دختر اکبر عبدی از دوستداران پدرش : هزینه تهیه تاج گل برای پدرم را به بیماران پروانهای اختصاص دهید

دختر اکبر عبدی با انتشار پیامی از دوستداران این هنرمند فقید خواست به جای تهیه تاج گل و بنر برای مراسم خاکسپاری، هزینه آن را صرف حمایت از بیماران نیازمند کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ المیرا عبدی، دختر زندهیاد اکبر عبدی، در پیامی که در آستانه مراسم بدرقه این هنرمند منتشر کرد، از مردم خواست به جای خرید تاج گل، بنر و سایر اقلام مشابه، هزینه آن را به حمایت از بیماران اختصاص دهند.
در متن این پیام آمده است: «تشریففرمایی شما در مراسم بزرگداشت پدر مهربانم، تسلیبخش دلهای ماست. از آنجا که ایشان همواره دلسوز و یاور بیماران بودند، از شما عزیزان خواهش میکنم به یاد مرام و روح بزرگشان، از تهیه تاج گل، بنر و سایر اقلام خودداری کرده و هزینه آن را به حمایت از بیماران اختصاص دهید.»
وی همچنین شماره حساب مؤسسه خیریه حمایت از بیماران «خانه ایبی» را برای واریز کمکهای مردمی اعلام کرده است.