تأمین اجتماعی، «رایتل» را به صورت یکجا میفروشد

دیجیاتو: شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) آگهی واگذاری سهام رایتل را منتشر کرد. بر اساس این آگهی، شستا در نظر دارد سهام خود در رایتل را بهصورت بلوکی، یکجا و از طریق مزایده عمومی به اشخاص واجد شرایط، بهصورت منفرد یا کنسرسیوم، واگذار کند.
طبق اعلام شستا، احراز صلاحیت تخصصی و مالی متقاضیان توسط مراجع قانونی ذیربط انجام خواهد شد و فرآیند قیمتگذاری نیز بر اساس ارزیابی نهادهای حرفهای، از جمله شرکتهای تأمین سرمایه و کارشناسان رسمی دادگستری، صورت میگیرد. با این حال، قیمت پایه، شرایط عرضه و جزئیات نهایی واگذاری هنوز اعلام نشده و قرار است پس از تکمیل فرآیندهای مربوطه، از طریق انتشار در جراید کثیرالانتشار به اطلاع عموم برسد.
نکته قابل توجه آن است که با وجود انتشار این آگهی فروش، تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی از سوی شستا در سامانه کدال درباره واگذاری سهام رایتل منتشر نشده است.
