|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
وزیر بهداشت در پی اعلام گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی، اعلام کرد
کد خبر: ۱۳۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶
دکتر قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه وجود مواد اولیه تاریخ گذشته در گزارش تحقیق از تامین اجتماعی که چندی پیش از طرف یکی از نمایندگان مجلس اعلام شد کذب است، گفت: « اسناد کافی در این مورد نیست و این گزارش درست اعلام نشده است.»
وزیر بهداشت و درمان امروز در حاشیه مراسم معارفه و تکریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران مبنی بر کشف سابقه استفاده از مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته در تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی و وجود داروهای تولید شده در بازار گفت:« پس از اعلام این گزارش با دکتر دیناروند صحبت کردم که مشخص شد هیچ شواهدی از مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته در تحقیق و تفحص مجلس وجود نداشته است. مجددا شخصا پیگیری کردم که گفته شد از جمله مواردی که شکایت شده مربوط به همین موضوع یعنی مواد اولیه تاریخ گذشته بوده اما اسناد کافی در این خصوص در گزارش تحقیق و تفحص نبوده است. »

وی افزود:«این موضوع مربوط به مصاحبه ای بود که یکی از نمایندگان مجلس اعلام کرده بود اما در گزارش اصلی نبوده است. متأسفانه با این روش اطلاع رسانی، فقط نگرانی و تشویش اذهان عمومی را به دنبال دارد.»

وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه تحقیق و تفحص از تأمین اجتماعی هیچ ارتباطی با مواد اولیه دارو ندارد، گفت:« باز هم تأکید می‌کنم که این گزارش درست اعلام نشده است، البته یک سری ملزومات مانند چسب دچار مشکل بوده‌اند که باید بگویم چسب با مواد اولیه فرق می‌کند چون این مواد اولیه مسئولیت آن‌ها با غذا و دارو است و حتما از تست‌های مکرر وزارت بهداشت عبور می‌کند و شوخی بردار نیست.»

وی تصریح کرد :«بیمار هزینه‌های زیادی برای آزمایش ام آر آی و غیره می‌دهد که در آخر منجر به تجویز نسخه می‌شود. اگر دارو مؤثر نباشد، ظلم بزرگی به مردم شده است. بنابر این چنین خبری که مواد اولیه تاریخ گذشته بوده، صحت ندارد.»

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر اعلام دکتر نوربخش که گفته شده بود سهم واردات دارو‌ها نسبت به هزینه های پرداختی برای تامین ان بسیار زیاد است و کیفیت داروهای داخلی بالا نیست، گفت:«قیمت داروهایی که وارد می کنیم نسبت به داروهای تولید داخل به خصوص داروهای بیماران خاص و فاکتورهای خاص فوق العاده گران است. فرض کند یک بیمار جراحی ساده ای را انجام داده که با این جراحی 30 تا 40 میلیارداز جیب دولت باید برای فاکتور های انعقادی پرداخت شود.»

وی با اشاره به تولید 90 درصد دارو ها در داخل گفت:« مبالغ ارزشی این دسته از دارو ها قابل توجه است و منظور دکتر نور بخش این نبوده که چون کیفیت دارو ها غیر اثر بخش است بخواهند دارو را وارد کنند. وزارت بهداشت در این مورد هدف گذاری کرده است تا بتواند تا پایان برنامه چهار ساله با کمک سازمان انتقال خون و بخش خصوصی و با جمع آوری پلاسما که بخش عمده آن نزدیک به 300 میلیون دلار را شامل می شود به سرعت در داخل تولید کنیم.»

دکتر قاضی زاده ضمن اشاره به وضعیت کاهش یا افزایش واردات دارو از ابتدای وزارت وی، گفت:«نمی توانم بگویم که اردات کاهش پیدا کرده است. در واقع رو به افزایش بوده و این در حالی است که ما هدفمان کم شدن واردات نبود و زمانی که سرپرستی زارت خانه را قبول کردیم با بازاری مواجه شدیم که با کمبود های بسیاری رو به رو بود و مردم هم در وضعیت بدی به سر می بردیم. در این شرایط وراد کنندگان و شرکت ها را به واردات تشویق کردیم تا مردم از این وضعیت خارج شوند.»

وی تصریح کرد:«وقتی دارو نباشد مردم ضرر بیشتری نسبت به زمانی که دارو وراد شود را می بینند. بنا بر این نمی توان گفت که واردات کم شده و شاید افزایش هم پیدا کرده باشد. به هر حال کاهش واردات جزو سیاست گذاری های ما نیست بلکه در آینده به فکر افزایش کیفیت و قیمت دارو ها هستیم.»

منبع:سینانیوز
در همین زمینه بخوانید
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
0
0
به نظرم مردم دیگه به این اخبار سلامت و بهداشت و داروهای تقلبی عادت کردند اصلا دارو تقلبی نباشه فکر کنم یه بلایی به سرشون بیاد
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین