انریکه مورا: در مسیر بازگشت از تهران به اروپا، در فرودگاه فرانکفورت بازداشت شدم
کد خبر: ۳۴۳۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰
طبق اطلاعات این توییت آقای مورا که پس از چندین روز حضور در ایران در حال بازگشت به بروکسل بوده توسط نیروهای پلیس آلمان در فرودگاه فرانکفورت بازداشت می شود. این دیپلمات اسپانیایی نوشته که بدون ارائه هیچگونه توضیحی بازداشت است.

انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مسیر بازگشت از تهران به اروپا، در فرودگاه فرانکفورت توسط پلیس آلمان «بازداشت» شده است. این عنوان توییتی بود که ساعتی پیش در حساب توییتری منسوب به این دیپلمات اروپایی منتشر شد و با چندین توییت دیگر تکمیل شد.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از یورونیوز، طبق اطلاعات این توییت آقای مورا که پس از چندین روز حضور در ایران در حال بازگشت به بروکسل بوده توسط نیروهای پلیس آلمان در فرودگاه فرانکفورت بازداشت می شود. این دیپلمات اسپانیایی نوشته که بدون ارائه هیچگونه توضیحی بازداشت است.
انریکه مورا در ادامه مینویسد: «پلیس آلمان در فرودگاه فرانکفورت بدون حتی یک توضیح ساده، من را که یک مقام رسمی اتحادیه اروپا هستم در یک ماموریت رسمی با گذرنامه دیپلماتیک اسپانیایی بازداشت کرد.»
او همچنین اضافه کرد که پلیس پاسپورت و گوشیهای او را هم ضبط کرده است.
او البته توضیحی در این خصوص نداده که چگونه این توییت را به اشتراک گذاشته است.
برخی در توییتر این احتمال را مطرح کردهاند که حساب توییتری آقای مورا هک شده است. بررسیها در خصوص این موضوع ادامه دارد.
هنوز مشخص نیست ضبط تلفن ها و پاسپورت این مقام اروپایی چه مدت طول کشیده ؟ آیا با نیت خاصی صورت گرفته یا صرفا یک سوتفاهم ساده بوده؟
X Share
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین