جهانگیری: تولید و اشتغال رونق میگیرد
کد خبر: ۲۶۶۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۲
اسحاق جهانگیری در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش ها و پیگیری های وزیر صمت برای تحقق رونق تولید گفت: این وزارتخانه میدان دار اصلی تولید در کشور است و با برنامه ها و تلاش های جناب آقای رحمانی، تولید و اشتغال بیش از پیش رونق می گیرد.
معاون اول رییس جمهوری در بازدید از کارخانه واگنسازی تهران طی سخنانی گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه کاملی برای رونق تولید و حمایت از صنعتگران ارائه داده است و الان در این حوزه میدان دار اصلی است.به نقل از شاتا، اسحاق جهانگیری در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش ها و پیگیری های وزیر صمت برای تحقق رونق تولید گفت: این وزارتخانه میدان دار اصلی تولید در کشور است و با برنامه ها و تلاش های جناب آقای رحمانی، تولید و اشتغال بیش از پیش رونق می گیرد.
وی با همراهی رضا رحمانی وزیر صمت صبح امروز دوشنبه با حضور در کارخانه واگنسازی تهران، از بخشهای مختلف این مجموعه صنعتی بازدید کرد و با توضیحات مسئولان شهرداری تهران و مدیران کارخانه، از جزئیات فعالیتهای این کارخانه مطلع شد.
انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران و پیروز حناچی شهردار تهران در این بازدید حضور داشتند.

X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین