»
کد خبر: ۷۱۴۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶
برخی از فعالان و رسانه‌های اصولگرا از تصمیم سعید جلیلی٬ نامزد یازدهمین دور انتخابات سال ۹۲ برای جدایی از گروه موسوم به «پایداری» و تشکیل حزبی جدید گزارش می‌دهند.
برخی از فعالان و رسانه‌های اصولگرا از تصمیم سعید جلیلی٬ نامزد یازدهمین دور انتخابات سال ۹۲ برای جدایی از گروه موسوم به «پایداری» و تشکیل حزبی جدید گزارش می‌دهند.

وحيد فياضي، عضو فراکسيون رهروان ولايت مجلس در گفتگو با آريا درباره تشکيل حزب از سوي سعيد جليلي گفت: اگر سعيد جليلي حزب تشکيل دهد از جبهه پايداري جدا مي شود. وي تاکيد کرد: راي سعيد جليلي از جبهه پايداري فراتر است. در واقع بخشي از آراي جليلي از جبهه پايداري بود. بحث مقاومت که الان هم بر آن تاکيد مي‌شود از شعارهاي آقاي جليلي بوده است و اين شعار و شعارهاي ديگر آرايي را به سبد راي ايشان ريخت.

اين نماينده مجلس اظهار داشت: احزاب در کشور توفيق چنداني ندارند حتي احزاب که نمايندگان خود را به حاکميت مي رساندند تاکنون قوي نبوده اند البته اگر آقاي جليلي يا هر کس ديگري بخواهد حزب تشکيل دهد اقدام خوبي است. تشکيل حزب کار قشنگي است و مي‌تواند در آينده اين افراد اثرگذار باشد. وي تشکيل حزب را نقطه شروع خوبي براي جليلي دانست و گفت: 4ميليون رايي که جليلي داشت مي‌تواند در موفقيت حزب ايشان اثرگذار باشد و لايه هاي بيشتري در اطراف وي جمع شوند.

فياضي اظهار داشت: موفقيت يک حزب به عملکرد حاکميتي باز مي گردد که در راس کار قرار مي گيرد در واقع اگر عملکرد آقاي روحاني خوب باشد ممکن است ميل ماندن ايشان در حاکميت مثبت خواهد بود اما اگر غير از اين باشد موقعيت خوبي براي رقباي آقاي روحاني ايجاد خواهد کرد. اين در حاليست كه حميد رسايي، نماينده گروه پايداري در مجلس، خبر تشکيل حزب از سوي سعيد جليلي را رد کرد و گفته كه چنين خبري صحت ندارد و تا جايي که بنده مي دانم ايشان به دنبال حزب نيست.
گفتني اينكه در محافل سياسي، جدايي جليلي از گروه پايداري، ضربه‌ و انشعابي بين افراطيون ارزيابي مي‌شود.
منبع: تیک
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین