|
|
امروز: جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶
کد خبر: ۵۴۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲
مجری برنامه موسیقی‌محور «هفت ترانه» با اعتقاد بر اینکه مردم جامعه الان به ترانه و موسیقی‌های شاد احتیاج دارند تا سیراب شوند، می‌گوید: مردم ما از کارشناس خسته شده‌اند و تغذیه خوب می‌خواهند؛ اگر آن‌ها را با برنامه‌های شاد سیراب کنیم، قطعا دیگر به سراغ ماهواره نمی‌روند.
زهرا شوقی تأکید کرد: مردم جامعه ما موسیقی را دوست دارند و ما باید بر اساس علاقه‌ی آن‌ها تغذیه خوب به آن‌ها بدهیم؛ بر این اساس اگر این اتفاق در همه شبکه‌های خودمان بیفتد و از برنامه‌ها سیراب شوند، دیگر لزومی ندارد پیگیر شبکه‌های ماهواره‌ای باشند.

 طرفداران «هفت ترانه» موسیقی‌ سنتی دوست دارند

این مجری که علاوه بر اجرای برنامه‌ «هفت ترانه»، اجرای چند برنامه تلویزیونی دیگر را نیز عهده‌دار است، درباره اینکه آیا در برنامه «هفت ترانه» برای پخش و انتخاب ترانه‌های دلخواه مخاطبان محدودیتی وجود دارد؟ خاطرنشان کرد: در زمینه انتخاب و پخش ترانه‌ها در این برنامه خیلی محدویت نداریم؛ چرا که همه موسیقی‌های محلی ما قابل پخش هستند و اغلب طرفداران «هفت ترانه» موسیقی‌های سنتی را بیشتر از پاپ می‌پسندند. بر این اساس وقتی رقابتی بین موسیقی‌های سنتی و پاپ در برنامه گذاشته می‌شود اصولا موسیقی‌های سنتی‌مان مقام اول را می‌آورند.

وی اضافه کرد: ما در برنامه «هفت ترانه» بالای 120 هزار پیامک داریم که این اتفاق برای ما خوب است.

تخصص مجریان چقدر در اجرا اهمیت دارد؟


مجری برنامه «روز از نو» در ادامه گفت‌وگوی خود با ایسنا، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چقدر بر داشتن تخصص مجریان در حیطه اجرای برنامه‌های متفاوت در تلویزیون اعتقاد دارید؟ تصریح کرد: به نظرم اجرای تلویزیون باید 100 درصد با تخصص باشد و یک مجری باید بتواند در هر موضوعی و گفت‌وگو با هر فردی در برنامه، از پس اجرا بربیاید.

او ادامه داد: به عنوان مثال شخصا وقتی می‌خواهم به عنوان مجری هر روز صبح سر برنامه «روز از نو» بروم، پیش از اجرا باید به این مساله توجه کنم که درباره فلان موضوع پزشکی که قرار است در برنامه صحبت شود، اطلاعات کافی داشته باشم تا بتوانم از پس اجرا بربیایم و به قول معروف کم نیاورم. یک مجری متخصص و حرفه‌ای باید قدرت این را داشته باشد که به طور ناگهانی در یک برنامه زنده بتواند راجع‌به موضوعی خاص در حد چند دقیقه صحبت کند یا اگر کارشناسی اتفاقی هماهنگ شد تا به روی خط بیاید، باید توان این را داشته باشد که چگونه صحبت کند و این چگونه حرف زدن و مفید صحبت کردن خیلی مهم است و تخصص یک مجری را نشان می‌دهد.

شوقی در عین حال گفت: در کل هر مجری در هر حیطه‌ای از اجرا باید بتواند اطلاعات تخصصی و کامل را کسب کند. حتی اجرای برنامه‌های کودک هم به مراتب نیاز به تخصص بیشتر دارد؛ به عنوان مثل برنامه‌ای مثل «ریحانه و شاخ طلا» که پیش از این از شبکه جام‌جم پخش می‌شد، من برای اجرای آن بیشتر از سایر برنامه‌هایم در رفتار بچه‌ها ریز می‌شدم به همین خاطر معتقدم یک مجری باید در هر حیطه‌ای تجربه و تخصص کسب کند.

بحث جداسازی مجریان خانم و آقا نباید روی میهمانان تاکید شود

این مجری تلویزیون همچنین در پی گفت‌وگوی خود درباره‌ی طرح جداسازی مجریان خانم و آقا در تلویزیون که مدتی است اجرایی شده است، اینگونه بیان کرد: در این زمینه من نمی‌توانم این طرح را تأیید یا رد کنم و نمی‌توانم بگویم خوب است یا بد است؛ چرا که در این راستا اصل کار مسؤولانی هستند که صلاحدید کار را می‌دانند اما یک مساله وجود دارد و آن هم این است که در برنامه‌های تلویزیون می‌گویند اگر یک کارشناس آقا در برنامه حضور داشت حتما باید مجری هم آقا باشد در حالی که به عنوان مثال وقتی ما یک پزشک متخصص پوست را به برنامه دعوت می‌کنیم و می‌دانیم که 99 درصد سوال‌هایی که درباره پوست می‌شود از جانب خانم‌هاست پس طبیعتا یک مجری خانم خیلی بهتر می‌تواند این بخش از برنامه را هدایت کند و برنامه را برگرداند.

وی افزود: حرف من به عنوان یک مجری بر سر بحث جداسازی مجریان خانم و آقا نیست و نمی‌خواهم این بحث را رد یا تأیید کنم ولی این بحث روی میهمان‌ها نباید این قدر تأکید شود. همه ما با آقایان در جامعه در ارتباط هستیم و بر این اساس نباید این طرح درباره میهمانان اجرا شود چرا که این مساله نه تنها برای مجری محدودیت ایجاد می‌کند بلکه برای همه عوامل تولید محدودیت به وجود می‌آورد.

شوقی تأکید کرد: البته یک مجری تلویزیون با تمام این شرایط باز هم باید بتواند کارش را به نحو احسن انجام دهد.

مجری برنامه «هفت ترانه» همچنین در پی گفت‌وگوی خود با ایسنا درباره تفاوت اجرا در برنامه‌هایی که در حال حاضر اجرای آن‌ها را نیز بر عهده دارد توضیح داد: اجرا در هر برنامه‌ای از تلویزیون با موضوعاتی که دارد متفاوت است؛ به عنوان مثال برنامه‌های صبحگاهی مثل «روز از نو» از جمله برنامه‌هایی هستند که جذابیت‌های خاص خودشان را دارند، ضمن اینکه مخاطب خاص خود را نیز دارند. برنامه‌های عصرگاهی هم که به بحث خانه و زندگی، مهر و دوستی و ... می‌پردازند باز هم جذابیت‌ها و بینندگان خودشان را دارند.

«هفت ترانه» به نسبت «ترنم جان» ریتم تندتری دارد

او اضافه کرد: همچنین در برنامه‌ای مثل «ترنم جان» که از شبکه جام‌جم به روی آنتن می‌رود جذابیت‌هایی دیده می‌شود. ما در این برنامه به شعرهای اصیل فارسی و شعرای ایرانی می‌پردازیم و اشعار را برای جوانانی که تاکنون به ایران نیامدند معرفی می‌کنیم. این برنامه بالعکس «هفت ترانه»، ریتم آرام‌تری دارد اما برنامه‌ای مثل «هفت ترانه» به خاطر پخش موسیقی‌های درخواستی ریتم تندتری دارد. هر یک از برنامه‌های قالب‌های متفاوتی دارند که اجرا را نیز متفاوت می‌کنند.

وی درباره برنامه کودک «ریحانه و شاخ طلا» که مدتی است پخش آن از شبکه جام‌جم به پایان رسیده است، گفت: این برنامه به عنوان یکی از برنامه‌های کودک که جذابیت‌هایی داشت پیش از این از شبکه جام‌جم به روی آنتن می‌رفت که البته فکر می‌کنم قرار است ادامه‌دار باشد و مجددا به روی‌ آنتن برود.

زهرا شوقی در پایان صحبت‌های خود درباره‌ی علاقه‌ی شخصی‌اش نسبت به اجرای برنامه‌هایی که برای تلویزیون عهده‌دار است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر برنامه‌های بزرگسالان را بیشتر دوست دارم و باید بگویم هر سه برنامه‌ای که اجرای آن را بر عهده دارم دوستشان دارم.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
عباس عسکرزاده
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
0
0
موسیقی داری تا موسیقی در استرالیا برای گاوها موسیقی گذاشتند شیرشان افزایش یافت شیر را ازمایش کردن دیدن یک ماده سمی به ان اضافه شده و در موسیقی دانها تحقیق شده موسیقی تا موسیقی اثر خوب و مخرب هم داشته بعضی هاشون هم که خدائی پا میزارن رو اعصاب مخصوصا عروسی ها ی باغی
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین