»
کد خبر: ۱۰۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۱
معاون پارلمانی وزیر علوم با تشریح برخی جزئیات جلسه اخیر کمیسیون آموزش مجلس و اظهارات برخی نمایندگان در این جلسه گفت: تمایل نداریم بین مجلس و دولت تنشی به وجود بیاید وزیر علوم نیز در این باره هیچ شکایتی ندارد.
سعدالله نصیری قیداری درباره جزئیات اتفاقاتی که در جلسه روز یکشنبه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس رخ داد، گفت: پس از مطرح شدن این موضوع در جلسه کمیسیون آموزش، من اتفاقاتی که رخ داد را به وزیر علوم منتقل نکرده و به رئیس کمیسیون آموزش هم اعلام کردم صحبتهایش را به فرجی دانا انتقال نمی دهم چون اگر این امر صورت می گرفت ممکن بود تنشهایی به دنبال داشته باشد؛ تاکنون هم این اتفاقات را به وزیر علوم اعلام نکردم.

وی با بیان اینکه سخنان رئیس کمیسیون آموزش توسط دو تن از نمایندگان مجلس رسانه ای شد و به اطلاع فرجی دانا رسید، ادامه داد: همیشه به دنبال این هستیم مسائل را تا جایی که مقدور است از تنشها دور نگه داریم و به افکار عمومی منتقل نکنیم اما به دلیل اختیاراتی که نمایندگان دارند و بر اساس ماده 84 مجلس که می توانند به هر موضوعی ورود یابند، این جریان را به اطلاع وزیر علوم رساندند.

نصیری قیداری درباره جزئیات این اتفاق در جلسه روز یکشنبه هفته جاری کمیسیون آموزش، خاطرنشان کرد: روز یکشنبه فرجی دانا در کمیسیون حضور نداشت، میرزاده - سرپرست دانشگاه آزاد که برای ارائه گزارش از این دانشگاه در جلسه حضور داشت در حال قرائت عملکرد خود بود که رئیس کمیسیون از من خواست به حرفش گوش کنم و آن جملات را مطرح کرد.

معاون پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره واکنش فرجی دانا نسبت به سخنان رئیس کمیسیون آموزش، گفت: اتفاقاً امروز فرجی دانا در جلسه ای که حضور داشت نسبت به این موضوع به هیچ وجه اظهار ناراحتی نکرد، حتی پیشنهاد شد این اتفاق از طریق کمیسیون اصل 90 یا کمیسیون نظارت بر رفتار نمایندگان پیگیری شود اما وزیر علوم تاکید کرد که شاکی نیست و نباید به این اتفاق ورود یافت.

نصیری قیداری درباره پیگیری این موضوع از کمیسیون اصل 90 گفت: در این باره به زودی تصمیم گیری خواهیم کرد ولی تمایلی نداریم بین دولت و مجلس تنش و تقابلی ایجاد شود.

معاون پارلمانی وزارت علوم درباره این برخورد رئیس کمیسیون آموزش نسبت به انتصابات صورت گرفته در این وزارتخانه، بیان کرد: پاسخی برای این سوال ندارم، اما گاهی اوقات در مجلس بین نمایندگان و مسئولان دولتی بحث و مشاجراتی پیش می آید و من در کمیسیون آموزش مجلس هشتم هم شاهد این جریانات بودم ولی هیچ وقت این اختلافات به قصد توهین از نمایندگان سر نمی زد؛ اگر هم این مباحث پیش می آمد با روبوسی کردن حل می شد.

وی ادامه داد: به هر حال نمایندگان و مسئولان رسمی برای حل مشکلات اختلاف نظرهایی با هم دارند و بر این نظراتشان اصرار می کنند تا جایی که به جدل و مشاجرات تند هم می رسد اما هیچ گاه نباید این مشاجرات به درگیریهای لفظی از نوع توهین کردن منتهی شود.

نصیری قیداری این گونه توهین را باعث کاهش فضای تعامل میان مسئولان و مجلس دانست و تصریح کرد: وقتی روابط بین انسانها تیره می شود جایگاههای حقوقی هم آسیب می بینند.
منبع: مهر
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین