دبیرخانه اطلاع رسانی دولت : تولید نفت در دولت یازدهم به 2.9 میلیون بشکه در روز افزایش یافت
میزان تولید نفت در دولت یازدهم از 2.7 میلیون بشکه در روز به 2.9 میلیون بشکه در روز افزایش یافته و صادرات نفت و میعانات گازی از یک میلیون و دویست هزار بشکه در روز به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار بشکه در روز رسیده است.

براساس این گزارش، پالایش و عرضه گاز طبیعی در سال ١٣٩٣ نسبت به سال ١٣٩٢ حدود ١٢ درصد افزایش پیدا کرده است، همچنین گازرسانی به شهرهای کوچک و روستاها با جدیت در دستور کار دولت قرار دارد.
براین اساس، قرار است تا میانه سال ٩٦ قریب به ٢,٥ میلیون خانوار جدید به شبکه گاز کشور اضافه شوند و به این ترتیب قریب ٩٥ درصد از کل جمعیت کشور تحت پوشش شبکه گاز قرار خواهند گرفت.
گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان نیز امسال تکمیل خواهد شد و مردم این خطه محروم به طور کامل از این خدمت برخوردار می شوند.
این گزارش می افزاید، میزان تولید محصولات پتروشیمی در سال ١٣٩٣ به ٤٤,٥ میلیون تن رسید که از این مقدار به میزان 15.9 میلیون تن به کشورهای خارجی صادر شده و 16.7 میلیون تن نیز در بازارهای داخلی فروخته شد. این میزان تولید، نشانگر افزایش 9.6 درصدی تولید محصولات پتروشیمی در سال ١٣٩٣ در مقایسه با سال قبل از آن است.
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر