واکنش آلمان به حادثه تروریستی کرمان: ما این اقدام تروریستی را محکوم میکنیم / مردم ایران شایسته آیندهای در صلح و امنیت هستند
کد خبر: ۳۷۷۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۶
وزارت امور خارجه آلمان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آمار بالای تلفات انفجارهای امروز کرمان که در میان آنها کودکان زیادی وجود دارد، ما را عمیقا غمگین کرده است. ما این اقدام تروریستی را محکوم میکنیم. مردم ایران شایسته آیندهای در صلح و امنیت هستند.»

ایسنا: وزارت امور خارجه آلمان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به انفجار تروریستی اخیر در کرمان واکنش نشان داد.وزارت امور خارجه آلمان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آمار بالای تلفات انفجارهای امروز کرمان که در میان آنها کودکان زیادی وجود دارد، ما را عمیقا غمگین کرده است. ما این اقدام تروریستی را محکوم میکنیم. مردم ایران شایسته آیندهای در صلح و امنیت هستند.»
پیش از این، اتحادیه اروپا نیز انفجارهای تروریستی امروز در کرمان را محکوم کرده بود.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین