واشنگتن، سئول و توکیو سامانه هشدار موشکی کرهشمالی راهاندازی کردند
کد خبر: ۳۷۷۰۵۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۸
در بیانیه این سه کشور آمده است: آزمایشهای اخیر نشان داد که سامانه هشدار موشکی کره شمالی کاملاً عملیاتی است و این سامانه حالا فعال شده است. ما این اقدام را با هدف شناسایی و ارزیابی سهجانبه موشکهای پرتابشده توسط کره شمالی انجام دادیم.

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی امروز (سهشنبه) اعلام کردند که سامانه تبادل اطلاعات و هشدار زندهای را که با هدف مقابله با حملات موشکی کره شمالی ایجاد شده، به شکل کامل راهاندازی کردند.به گزارش ایسنا، در بیانیه این سه کشور آمده است: آزمایشهای اخیر نشان داد که سامانه هشدار موشکی کره شمالی کاملاً عملیاتی است و این سامانه حالا فعال شده است. ما این اقدام را با هدف شناسایی و ارزیابی سهجانبه موشکهای پرتابشده توسط کره شمالی انجام دادیم.
آنها همچنین از یک برنامه تمرینی چندساله و سهجانبه خبر دادند که از اوایل ۲۰۲۴ آغاز شده و رزمایشهای سهجانبه واشنگتن، سئول و توکیو را قاعدهمند خواهد کرد.
وزرای دفاع کره جنوبی، ژاپن و آمریکا در نشست سهجانبه خود در ماه نوامبر توافق کرده بودند که تا پایان سال میلادی جاری هر دو طرح مذکور را نهایی کنند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین