|
امروز: سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۸

وزیر کشور: اصلا رئیس جمهوری اینگونه دیده اید که در هر زمانی به دنبال پیگیری و حل مشکلات کشور باشد؟ / رئیس جمهور تمام وقت و انرژی خود را به دنبال این است که سیاست های رهبری را به نتیجه برساند / هرروز درباره انتخابات یک چیزی درست می کنند؛ می گویند مهندسی انتخابات که بسیار عجیب است

کد خبر: ۳۷۶۳۶۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۹
وحیدی گفت: آقای رییسی دیروز رفت مسکو، ۴ بامداد برگشت تهران و امروز دوباره آمده اینجا(البرز)، شما اصلا رئیس جمهوری اینگونه دیده اید که در هر زمانی به دنبال پیگیری و حل مشکلات کشور باشد؟


احمد وحیدی، وزیر کشور با بیان اینکه دشمن نمی خواهد مشارکت مردم در انتخابات پبش رو پررنگ باشد، گفت: هرروز درباره انتخابات یک چیزی درست می کنند؛ می گویند مهندسی انتخابات که بسیار عجیب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ وحیدی گفت: آقای رییسی دیروز رفت مسکو، ۴ بامداد برگشت تهران و امروز دوباره آمده اینجا(البرز)، شما اصلا رئیس جمهوری اینگونه دیده اید که در هر زمانی به دنبال پیگیری و حل مشکلات کشور باشد؟

وی افزود: ئیس جمهور تمام وقت و انرژی خود را به دنبال این است که سیاست های رهبری را که سیاستی درست و راهگشایی است را به نتیجه برساند.

وزیر کشور در ادامه گفت: هرروز درباره انتخابات یک چیزی درست می کنند؛ می گویند مهندسی انتخابات که بسیار عجیب است. دشمن به هر دلیل تلاشش این است که مشارکت کم باشد.
ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین