صداوسیما: جابجایی مکان نشست خبری وزرای خارجه ایران و سعودی به دلیل وجود قاب عکس سردار سلیمانی / وزارت خارجه: دلیل تغییر محل نشست «مشکل فنی» بود +ویدیو
کد خبر: ۳۶۶۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۰
خبرنگار جام جم در ویدیویی علت جابهجایی ناگهانی نشست مشترک وزرای خارجه ایران و سعودی در ساختمان وزارت خارجه را تصویری از شهید حاج قاسم سلیمانی دانست.

روزنامه جام جم وابسته به صداوسیما اعلام کرد که سالن نشست خبری وزرای خارجه ایران و عربستان بهخاطر وجود تصویری از شهید حاج قاسم سلیمانی تغییر کرد.به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛خبرنگار جام جم در ویدیویی علت جابهجایی ناگهانی نشست مشترک وزرای خارجه ایران و سعودی در ساختمان وزارت خارجه را تصویری از شهید حاج قاسم سلیمانی دانست.
گفتنی است که بنابر گزارش عصرایران در نشست خبری امروز وزیران خارجه ایران و عربستان به درخواست هیات سعودی محل نشست، از تالار آیینه به سالن مذاکرات تغییر کرد.
وزارت خارجه: دلیل تغییر محل نشست «مشکل فنی» بود
در واکنش به این خبر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه، گمانه زنی های رسانهای در خصوص تغییر محل گفتگوهای رسانهای وزاری خارجه ایران و عربستان سعودی را بیاساس دانست و دلیل این تغییر را بروز مشکل فنی و عدم امکان اجرا در محل تعیین شده قبلی دانست.
دو تصویر از تفاوت محل اولیه و ثانویه نشست خبری وزرای خارجه ایران و عربستان:


X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین