|
امروز: دوشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۷

فوت یک کودک ۸ ساله و مصدوم شدن ۲ فرد دیگر بر اثر وقوع سیل در اهر

کد خبر: ۳۶۵۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
فوت یک کودک ۸ ساله و مصدوم شدن ۲ فرد دیگر بر اثر وقوع سیل در اهر
وحید شادی نیا سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از فوت یک نفر و مصدوم شدن دو نفر دیگر در اثر وقوع سیلاب‌ بهاری در شهرستان اهر خبر داد.
ایسنا: سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از فوت یک نفر و مصدوم شدن دو نفر دیگر در اثر وقوع سیلاب‌ بهاری در شهرستان اهر خبر داد.

وحید شادی نیا گفت: بر اثر وقوع سیلاب در ساعت ۰۰:۱۵ بامداد چهارشنبه، ۱۸ خردادماه در روستای دوشتور شهرستان اهر و گرفتار شدن سه نفر در مسیر سیلاب، گزارش مربوطه به مرکز اورژانس استان اطلاع داده شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت این گزارش، عوامل اورژانس به همراه دو دستگاه آمبولانس به محل وقوع سیل اعزام شدند.

وی ادامه داد: در این حادثه، یک کودک هشت ساله فوت کرده و دو نفر دیگر شامل یک مرد ۴۲ ساله و یک زن ۳۳ ساله مصدوم شدند.

شادی نیا گفت: تنها فوتی این حادثه توسط عوامل اورژانس به مراجع قانونی تحویل داده شده و دو مصدوم دیگر نیز توسط آمبولانس‌های اورژانس و هلال احمر به بیمارستان باقرالعلوم اهر انتقال داده شدند.
ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین