ادعای پادشاه عربستان: حمایت ایران از انصارالله منجر به طولانی شدن جنگ در یمن شده / با نگرانی، سیاستهای ایران در حمایت از شبه نظامیان و عدم همکاری با جامعه جهانی در خصوص برنامه هستهای و موشکهای بالستیک را دنبال میکنیم
کد خبر: ۳۳۵۵۰۹
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۲

تسنیم: پادشاه عربستان بار دیگر اتهاماتی بی اساس به جمهوری اسلامی ایران وارد کرد.به گزارش روسیاالیوم، «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان با این ادعا که سیاستهای ایران بر هم زننده امنیت و ثبات در منطقه است، گفت: ایران کشوری همسایه در منطقه است و ما امیدواریم که رفتارهای خود را تغییر داده و به گفتوگو و همکاری روی بیاورد.
پادشاه عربستان در ادامه ادعاهای بی اساس خود افزود: ما با نگرانی شدید سیاستهای ایران و حمایت این کشور از شبه نظامیان مسلح و عدم همکاری آن با جامعه جهانی در خصوص برنامه هستهای و توسعه برنامه موشکهای بالستیک را دنبال میکنیم.
سلمان بن عبدالعزیز همچنین ایران را به حمایت از جنبش انصارالله متهم کرد و مدعی شد که این حمایت منجر به طولانی شدن جنگ در یمن شده و بحران انسانی در این کشور را تشدید کرده است.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین