سفر اتباع ایران به عمان تا ۱۴ روز نیاز به روادید ندارد
کد خبر: ۳۳۴۴۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸

سفارت ایران در مسقط در اطلاعیهای اعلام کرد: سفر اتباع جمهوری اسلامی ایران به عمان برای مدت ۱۴ روز نیاز به روادید ندارد.به گزارش روز شنبه ایرنا، سفارت ایران در عمان در ادامه این اطلاعیه همچنین افزود: نوع این روادید، توریستی و غیرقابل تمدید است و هموطنان باید تمهید بازگشت و یا خروج از عمان را قبل از ۱۴ روز در نظر داشته باشند.
سفارت ایران در عمان ادامه داد: افرادی که خواهان حضور بیشتر از ۱۴ روز در عمان هستند میتوانند در فرودگاه مسقط با پرداخت ۲۱ ریال عمانی، روادید یک ماهه دریافت کنند این نوع روادید، برای یک ماه دیگر قابل تمدید است.
در این اطلاعیه آمده است: داشتن گواهی تزریق ۲ دُز واکسن کرونا که مورد تایید عمان است و داشتن تست PCR الزامی است. هموطنان عزیز مراقب باشند که افراد سودجو، به بهانه روادید ۱۴ روز وجهی را دریافت نکنند.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین