طالبان: پیشنهاد آمریکا درباره تشکیل دولت موقت را نمیپذیریم / تصمیم ما تسلط بر کابل است
کد خبر: ۳۲۶۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۹
خبرگزاری نووستی به نقل از ذیبحالله مجاهد، سخنگوی رسمی طالبان گزارش داد: اساسا دولت انتقالی را نمیپذیریم و تشکیل دولت انتقالی طرح ما نیست.

ایسنا: سخنگوی طالبان امروز، دوشنبه گفت: جنبش طالبان پیشنهاد آمریکا درباره تشکیل دولت موقت در افغانستان را نپذیرفت.خبرگزاری نووستی به نقل از ذیبحالله مجاهد، سخنگوی رسمی طالبان گزارش داد: اساسا دولت انتقالی را نمیپذیریم و تشکیل دولت انتقالی طرح ما نیست.
او اضافه کرد: تصمیم طالبان تسلط بر کابل پایتخت است و بعد از تسلط بر مناطق دیگر کشور این تصمیم اتخاذ خواهد شد.
پیشتر طالبان هرگونه دستیابی به توافق آتشبس با نیروهای دولتی را رد کرده بودند. سخنگوی طالبان نسبت به عواقب مداخله آمریکا در کشورش هشدار داد.
این در حالی است که طالبان در پیشروی سریعی که از جمعه آغاز کرده بر مرکز شش ولایت مسلط شدهاند که مهمترین این شهرها، شهر استراتژیک قندوز است.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین