واکنش سحر قریشی به حواشی ایجاد شده درباره برخوردش با یک پاکبان
کد خبر: ۲۹۳۹۱۴
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۵

سحر قریشی در واکنش به هجمههایی که بر علیهاش به دلیل نحوه برخوردش با یک پاکبان در یک فیلم(اینجا)ایجاد شده بود، در صفحه شخصی اش نوشت:«از دیروز هجمه عجیبی در فضای مجازی علیه من در رابطه با اون پاکبان عزیز و محترم راه افتاده! اون هم قبل از اینکه فرصتی داشتهباشم توضیحی درباره اصل ماجرا بدم. من خودم با افتخار اعلام میکنم در خانوادهای به دنیا اومدم که از همین قشر بودیم و هیچ وقت گذشتهی خودمو فراموش نمیکنم پس امکان نداره به خودم اجازه بدم به شخصی از این قشرکشورم اهانت کنم. این ماجرا رو کسانی راه انداختن که از تخریب آدمها درآمد کسب میکنند یا برای گرفتن بیننده دست به انتشار هر تیتر و خبر بی محتوایی میزنن.
قصه از اونجایی شروع شد که من چند وقتیه به کلمه حساس شدم! به همین سادگی اونم بخاطر اینکه خیلی وقته دوستام و اطرافیانم دارن بهم توصیه میکنن که از ایران برو. وقتی اون پاکبان شریف هم به من گفت، انگار پیامی بود از طبیعت که اونم داشت بهم میگفت.
اون پاکبان عزیز اصلا من رو نشناخت و قسم میخورم هرگز قصد اهانت به ایشون رو نداشتم و این اتفاقات چیزی جز یک سوتفاهم کوچیک نیست.
در آخر اینکه چه چیزی از این جالبتر که من هم یک روز لباس شریف پاکبانی رو به تن کنم و کنار این قشر با غیرت، یک حس هیجان انگیز رو تجربه کنم.
اتفاقا پوشیدن لباس پاکبانی اسمش تنبیه یا حکم دادگاه نیست، به نظر من هم یه افتخار بزرگه، هم نماد نجابت و غیرته».

X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین