رهبر اخوانالمسلمین باز هم به حبس ابد محکوم شد
کد خبر: ۲۴۱۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۳
دادگاه مصر که تا کنون چندین حکم حبس ابد برای رهبر گروه اخوانالمسلمین صادره کرده امروز نیز حکم دیگری برای او در پرونده «حوادث دفتر ارشاد» صادر کرد.
دایره ۱۱ دادگاه جنایی قاهره امروز به ریاست «محمد شیرین فهمی» برای رسیدگی به اتهامات «محمد بدیع» رهبر اخوانالمسلمین در پرونده «حوادث دفتر ارشاد» تشکیل جلسه داد.قاضی دادگاه بدیع و پنج متهم دیگر این پرونده را به حبس ابد محکوم کرد.
طبق گزارش وبگاه «الیومالسابع»، دادستانی کل مصر، بدیع و شماری از اعضای گروه اخوانالمسلمین را به مساعدت گروهی از افراد مجهز به سلاح، مهمات و مواد منفجره و برنامهریزی برای ارتکاب جرم متهم کرده است.
حوادث دفتر ارشاد به سال ۲۰۱۳ و حوادث پس از عزل «محمد مرسی» رئیسجمهور منتسب به اخوانالمسلمین بازمیگردد.
دادگاه قاهره چند ماه پیش نیز بدیع را در پرونده حوادث خیابان بحر الاعظم به حبس ابد محکوم کرد.
سال قبل نیز دادگاه فرجامخواهی مصر حکم حبس ابد محمد بدیع در خصوص حوادث الاسماعیلیه و قتل سه شهروند را تأیید کرد.
تا کنون احکام دیگری علیه محمد بدیع از جمله در حوادث سوئز، الاستقامه، قلیوب، یورش به زندانها و اهانت به دستگاه قضایی صادره شده که بیشتر این احکام حبس ابد بوده و در مجموع گفته میشود بیش از یک قرن حبس برای بدیع صادر شده است.
منبع: فارس
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
عکس
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین