|
امروز: سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۵

اردوغان: همه‌پرسی استقلال کردستان، نامشروع است/ ترکیه هیچ اعتباری برای این همه‌پرسی قائل نیست/ ارتش ترکیه آماده انجام هرگونه اقدام ضروری است/ قطع واردات نفت از اقلیم کردستان عراق به ترکیه

کد خبر: ۱۸۰۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۵
اردوغان ادامه داد که هیچ کشوری حامی جدایی کردستان از عراق نیست و فقط رژیم صهیونیستی از تشکیل دولت مستقل کردی در عراق حمایت می‌کند.
 رئیس‌جمهوری ترکیه اعلام کرد که همه‌پرسی استقلال اقلیم کردستان نامشروع است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر وامید؛  «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه امروز –دوشنبه- در واکنش به برگزاری همه‌پرسی استقلال کردستان آن را نامشروع خواند.

وی افزود که ترکیه هیچ اعتباری برای این همه‌پرسی قائل نیست.

به نقل از روسیاالیوم،اردوغان ادامه داد که هیچ کشوری حامی جدایی کردستان از عراق نیست و فقط رژیم صهیونیستی از تشکیل دولت مستقل کردی در عراق حمایت می‌کند.

رئیس ‌جمهوری ترکیه  با تاکید بر موضع کشورش مبنی بر مخالفت با برگزاری با همه‌پرسی استقلال کردستان عراق، گفت که به زودی مرزهای ترکیه با عراق مسدود می‌شود.

اردوغان همچنین از قطع واردات نفت از اقلیم کردستان عراق به ترکیه در آینده نزدیک خبر داد.

وی  تصریح کرد که ارتش ترکیه در نزدیکی مرز عراق حضور داشته و آماده انجام  هرگونه «اقدام ضروری» است.
ارسال نظر
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین