|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۷
کد خبر: ۹۴۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۰
تاجیک می‌گوید: اینکه آقای ضرغامی اعلام کرده برای حفظ آرامش سکوت می‌کند، معنایی ندارد زیرا ایشان مسئولیت داشته و باید پاسخ آن نامه را بدهد.
تاجیک (مدیر شبکه مستند) که در چند روز گذشته با انتشار نامه‌ای سرگشاده؛ مدیریت عزت‌الله ضرغامی در صداوسیما را زیر سؤال برده است؛ می‌گوید؛ درباره حرف‌هایی که در آن نامه گفته شده؛ نباید سکوت کرد.

مدیر شبکه مستند  گفت: حرف‌هایی که من در آن نامه خطاب به آقای عزت الله ضرغامی بیان کردم یا صحیح است یا تهمت. اگر تهمت بوده است که "اف بر من" و من اشتباه بزرگی کردم و اگر درست است که  ضرغامی باید پاسخ بدهد. اینکه ایشان اعلام کرده برای حفظ آرامش سکوت می‌کند، معنایی ندارد زیرا ایشان مسئولیت داشته و باید پاسخ آن نامه را بدهد.

وی ادامه داد: در دو سه ماه اخیر آقای ضرغامی دائم سخن می‌گفتند و مطلب می‌نوشتند اما وقتی ما مطلبی را بیان کردیم؛ ایشان بلافاصله اعلام کردند که سکوت می‌کنند.

تاجیک درباره وضعیت بودجه صداوسیما و شبکه مستند نیز گفت: واقعیت این است که اگر وضع دولت از لحاظ بودجه‌ای خوب است؛ وضع سازمان هم خوب است. ما نیز مانند همه مشکلات زیادی داریم اما در این میان کمک دولت  به صداوسیما کمتر شده است. از طرف دیگر؛ دولت حقوق‌ها را 12 درصد افزایش می‌دهد اما بودجه صداوسیما را فقط  4 درصد افزایش می‌دهد.

 وی درباره نقش مخاطبان در تلویزیون گفت: نظر مدیران ارشد تلویزیون این است که تلویزیون باید تعاملی باشد و دیگر دوره اینکه در سازمان و دفتر خود بنشینیم و تصمیم بگیریم که چه برنامه‌ای برای مردم درست کنیم و آیا مردم خوش‌شان بیاید یا نه؛ گذشته است. حتی رئیس سازمان صداوسیما  در مراسم معارفه خود اعلام کرد که جدول پخش شبکه‌ها باید تعاملی باشد و توسط مخاطبان تعیین شود. البته که ما موظف هستیم پیام‌ها، مبانی و تفکرات نظام جمهوری اسلامی را در قالب‌های مختلف نشان دهیم و در اختیار مخاطبان قرار دهیم.

تاجیک درباره وضعیتِ اخراج کارمندانی که کارایی ندارند و جنجال‌های پس از آن گفت: هیچکدام از کارمندان رسمی تلویزیون در جریان کوچکسازی اخراج نشدند و در این مقوله خیلی حساب شده عمل شد.

 وی ادامه داد: البته نیروی مازاد فقط مشکل صداوسیما نیست و خیلی از جاهای دیگر همچون وزارت نفت و شهرداری تهران به گفته مدیران خودشان نیروی اضافه دارند اما تلویزیون به دلیل اینکه در دید است و همچنین با سازمان‌های خود و شبکه‌های دیگر رقابت می‌کند؛ این مسئله در آن پررنگ‌تر دیده می‌شود. اما مثلاً چون وزارت نفت با جایی رقابت نمی‌کند؛ نیروی مازادش هم دیده نمی‌شود. البته اولین جایی که به دنبال حل مشکل نیروی مازاد است؛ رسانه ملی است.
منبع: ایلنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین