|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۶
کد خبر: ۸۲۵۸
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عدم حمایت از صنعت دخانیات را حمایت از قاچاق دانست و گفت: سالیانه میلیون‌ها دلار ارز در جهت واردات توتون از کشور خارج می شود که باید با همکاری وزارت جهادکشاورزی و محققین و کارشناسان شرکت دخانیات، عمل آوری بذر اصلاح شده توتون در دستور کار قرار گیرد.
نادر قاضی پور در بازدید از شرکت دخانیات و خطوط تولیداظهار داشت: همگان بر این باور اعتقادی قلبی و ایمانی داریم که در سایه دولت اسلامی و فرمایشات پیامبران الهی تا قبل از خشک شدن عرق کارگر باید دستمزد او پرداخت شود که  امروز در دخانیات همین اتفاق می افتد در واقع اقداماتی که در رفاه و مسائل معشیتی کارکنان این شرکت اتفاق می افتد مصداق کامل این سفارش الهی است.

وی با تشکر از زحمات مدیرعامل دخانیات در پرداخت حقوق به موقع، پاداش و مزایا به کارکنان شرکت دخانیات، تصریح کرد: کارکنان این شرکت با توجه با دریافتی حقوق و مزایا دیگر نیازی به شغل دوم نداشته و می توانند با تغییرات بوجود آمده در دریافتی های مالی  به راحتی نیاز خانواده خود را در سطح متوسط  برآورده کنند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به 4 محور اصلی برای فعالیتهای شرکت دخانیات، عدم حمایت از این صنعت را حمایت از قاچاق دانست و گفت:  مجلس شورای اسلامی در برنامه پنجم تبصره 3 ماده 102 دولت را مکلف کرده است تا اقدامات لازم را مشتمل بر کاهش مصرف و تولید سیگار خارجی معتبر با نشان تجاری در داخل کشور مشروط بر تعهد شرکت خارجی مذبور و عدم وارد ات را به عمل آورد به نحوی که تا پایان برنامه توازن تولید داخل با مصرف صورت گیرد.

وی دومین محور را بازسازی و نوآوری دستگاههای تولیدی شرکت برشمرد و گفت: شرکت دخانیات برای رقابت و تامین نیاز داخل ناچار است که دستگاه های کهنه و قدیمی را کنار گذاشته و از دستگاههای جدید با فناوری به روزتر استفاده کنند.

قاضی پور با اشاره به عدم پراکندگی خطوط تولید در سراسر کشور تصریح کرد: سومین محور مهم توازن در تقسیم و راه اندازی خطوط تولید در تمام نقاط کشور است به این معنا که نباید یک استان دارای خطوط تولیدی بسیاری باشد ولی استان دیگر از آن محروم باشد در واقع با نگاه به موقعیت جغرافیایی و مزایای استانها باید در خصوص تصمیگیری منطقی صورت گیرد .

عضو کمیسیون صنایع محور چهارم را همکاری مشترک وزارت جهاد کشاورزی و شرکت دخانیات در امر تحقیقات کشاورزی توتون خواند و تصریح کرد : سالیانه میلیونها دلار ارز در جهت واردات توتون از کشور خارج می شود که باید با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و محققین و کارشناسان شرکت دخانیات، عمل آوری بذر اصلاح شده توتون در دستور کار قرار گیرد.

وی تاکید کرد: امروز در برخی از نقاط کشورمان کاشت توتون یک شغل خانوادگی و به نوعی  اشتغال زایی است که باید این مسئله نیز مورد حمایت قرار گیرد .

قاضی پور با بیان اینکه مدافع مصرف سیگار نیستم ولی تا زمانی که مصرف هست تولید هم باید باشد، تاکید کرد :  در حال حاضر تولید داخل حدود نصف مصرف است ومابقی یا از طریق واردات و یا قاچاق وارد کشور می شود این در حالی است که بنابر اعلام گزارش گمرگ آمار واردات سیگار در ابتدای سال جاری  40 درصد کاهش د اشته است  بنابراین  مابقی نیاز داخل قطعا در اختیار قاچاق  قرار خواهد گرفت  که عدم برنامه ریزی برای این قضیه مهم خیانت است.

قاضی پور با هشدار در خصوص مضرات بهداشتی و امنیتی قاچاق سیگار تاکید کرد: سیگار تولیدی داخل با نظارت کامل تولید میشود اما سیگارهای قاچاق  که  وارد می شوند جدا از خروج میلیونها دلار ارز، استاندارد نبوده و از لحاظ بهداشتی و سلامتی زیان های فراوانی را به دنبال دارند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه برخی ها به خاطر منافع شخصی چشم خود را بر حقیقت اقتصاد دخانیات بسته اند گفت: قاچاقچیان می خواهند که به هیچ عنوان در ایران کارخانجات تولید سیگار نباشد تا به اهداف خود در بهره برداری از سود میلیاردی بازار مصرف ایران برسند بنابراین با استفاده از فضا سازی علیه صنعت دخانیات کشور سالانه بیش از هزار میلیارد سود از مصرف مصرف ایران بدون دادن عوارض و مالیات بر داشت می کنند.

وی تاکید کرد: در کمیسیون صنعت، معدن و تجارت تلاشمان این است که برنامه پنج ساله در خصوص صنعت دخانیات اجرا شود البته اعتقاد قلبی ما این است که سیگار مصرف نشود ولی ناچاراً این کار انجام می شود بنابراین ما باید مصرف داخلی را در داخل و با نظارت کامل انجام بدهیم.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین