معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران:
کد خبر: ۸۲۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۹
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران گفت: وقتی که به باورهای دینی خود اعتقاد داریم، باید فضاهای مناسبی را برای مشارکت زنان ایجاد کنیم و ایجاد این فضاها جزو برنامه‌های آتی ماست و طی سال‌های آینده زمینه فعالیت‌های زنان فوق‌العاده افزایش می‌یابد تا هیچ زنی دغدغه فعالیت‌های فرهنگی را نداشته باشد.
محمد هادی ایازی در مراسم اختتامیه دومین جشنواره تسنیم که امروز سه شنبه در برج میلاد در حال برگزاری است، افزود: کاری که به زنان محول می‌شود، آنان به نحو احسن انجام می‌دهند و مهم است که از ظرفیت آنان در مجموعه‌های مختلف مدیریتی استفاده شود. در حال حاضر یک زن شهردار ناحیه‌ای از تهران است که امیدواریم در آینده شهردار منطقه هم از زنان انتخاب شده و زمینه‌های استفاده از قابلیت‌های زنان در تمامی عرصه‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به ورود زنان به عرصه‌های مختلف از جمله عرصه‌های اجتماعی و آموزشی اظهار کرد: در حال حاضر حدود 60 درصد از ظرفیت دانشگاه‌ها را زنان تشکیل می‌دهند و حدود 60 تا 80 درصد بدنه مدیریتی و استفاده‌کنندگان از خدمات سراهای محله را زنان تشکیل می‌دهند.

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران درباره جشنواره‌های مربوط به زنان و شهرداری تهران، افزود: علاوه بر جشنواره شمسه، جشنواره‌های شکوفا، پژواک و پویا را نیز برگزار می‌کنیم.

ایازی با اشاره به تفاوت سراهای محله با فرهنگسراها، اظهار کرد: در فرهنگسراها باید افرادی را به عنوان مدیر قرار دهیم، ولی در سراهای محله خود مردم نقش ایفا می‌کنند و این سراها پایگاهی برای توسعه فعالیت و مشارکت مردم در سطح فرهنگی و هنری شده‌اند و در آن خانه‌های مختلفی از جمله خانه قرآن، فرهنگ و هنر، علم و زندگی شکل گرفته‌اند و کار بعدی ما شکل‌گیری کانون‌ها در سراهای محلات است.

وی با بیان اینکه یکی از کانون‌های سراهای محله، کانون تسنیم است، اظهار کرد: امیدواریم فعالیت چنین کانون‌هایی سال‌های سال ادامه یابد؛ چرا که این کانون‌ها زمینه مشارکت زنان را درعرصه‌های مختلف فرهنگی و هنری فراهم می‌کنند و توسط زنان مدیریت می‌شوند و این کانون‌ها می‌توانند در سطح محلات بسیار تاثیرگذار باشند.

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران تاکید کرد: لازم است زمینه‌ای فراهم شود که هر کس بر اساس ذوق و علاقه خود بتواند از امکانات سراهای محله بهره ببرد.

ایازی در ادامه درباره فعالیت‌های سراهای محله، اظهارکرد: 374 محله در شهر تهران وجود دارد و در هر محله یک خانه سلامت فعالیت می‌کند و در هر یک از این خانه‌های سلامت،‌ یک کانون اهداکنندگان خون وجود دارد که در حال حاضر 17 هزار و 200 نفر عضو کانون اهداکنندگان خون هستند و اسامی این افراد در پورتال سراهای محله ثبت شده است.

وی با اشاره به جلسه برگزار شده با رییس سازمان انتقال خون اظهار کرد: در این جلسه درباره وجود کانون اهداکنندگان خون در سراهای محله توضیح دادیم و انتظار داریم که اگر زمانی به گروه خونی نیاز است، سازمان انتقال خون به سایت کانون اهداکنندگان خون مراجعه کند.

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به انجام آزمایش قند خون در سالروز جهانی دیابت، اظهار کرد: در این ایام از 300 هزار نفر تست قند خون گرفته شد که متاسفانه نیمی از مبتلایان به دیابت از بیماری خود آگاهی نداشتند. همچنین با توجه به اینکه 61 درصد از شهروندان تهرانی دچار اضافه وزن هستند، در سراهای محله، کانون پیشگیری از چاقی را راه‌اندازی کردیم تا افراد برای کاهش وزن و یا حفظ وزن خود در حالت تعادل به آن مراجعه کنند.

ایازی با اشاره به اینکه در سراهای محله خانه پژوهش راه‌اندازی شده است تا در صورتی که قرار است اقدام خاصی در محله‌ای انجام شود، از مردم درباره آن نظرخواهی شود، ادامه داد: زمانی شعار «شهر ما خانه ما» محقق می‌شود که مردم احساس مشارکت در فعالیت‌های مربوط به شهر خود داشته باشند.

معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران در خاتمه افزود: جشنواره‌ها بسترساز مشارکت مردم هستند و در این میان مشارکت‌پذیرترین افراد زنان هستند که لازم است در هر منطقه، یک مرکز شهربانو راه‌اندازی کنیم و در هر یک از محلات شهر تهران نیزمکان‌های سرپوشیده امنی برای فعالیت‌های ورزشی زنان ایجاد شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین