|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۲
کد خبر: ۷۳۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۵
البته به نظر می رسد این تیغ تنها سخنرانی اصلاح طلبان را نشانه رفته است؛ شاید به این دلیل که برخی به شدت نسبت به خارج شدن فضای سیاسی از حالت یکدستی عصبانی هستند و با تمام توان می خواهند در برابر این موضوع ایستادگی کنند.
فضای یک کشور وقتی به سمت انتخاباتی شدن پیش می رود طبیعی است که بر دامنه سخنرانی ها و میتینگ های سیاسی  افزوده می شود و این روالی است که همیشه و در همه کشورها مرسوم بوده است و ادامه نیز خواهد داشت. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، در ظاهر به نظر می رسد  همه جناح ها و گروه ها مدافع فضای باز سیاسی و اظهار نظر در تمامی مسائل هستند اما وقتی پای عمل به میان می آید برخی، چهره ای دیگر از خود نشان می دهند. 

طی ماه های اخیر خبرهایی که پیرامون لغو سخنرانی ها به گوش رسیده است کم نبوده به گونه ای که گویا این یک روند عادی است و اگر سخنرانی در کمال آرامش برگزار شود باید تعجب کرد. 

البته  به نظر می رسد این تیغ تنها سخنرانی اصلاح طلبان را نشانه رفته است؛ شاید به این دلیل  که  برخی به شدت نسبت  به خارج شدن فضای سیاسی از حالت یکدستی عصبانی هستند و با تمام توان می خواهند در برابر این موضوع ایستادگی کنند. 

بی قانونی در برابر قانون 

7 آبان ماه بود که علی شکوری راد به دعوت انجمن اسلامی دانشگاه زاهدان در سالن اجتماعات این دانشگاه حاضر شد. در حین سخنرانی عده ای  که گویا مشخصا برای برهم زدن فضای جلسه سازمان دهی شده بودند با بالابردن پلاکارد های توهین آمیز سعی کردند تا نظم جلسه را بر هم بریزند  و نهایتا با شعار علیه بزرگان اصلاحات و نظام  پا فراتر گذاشتند؛

 تندروها که به پلاکارد و شعار قانع نبودند به سمت شکوری راد حمله کردند که در این مقطع توسط انتظامات کنترل شدند اما  مراسم  لغو شد. 

چندی بعد وقتی حجت الاسلام موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات  در پی مجوزی که فرمانداری قرچک و ورامین صادر کرده بود برای شرکت در همایشی به این شهرستان رفت سرنوشتی شبیه دیگر اصلاح طلبان در انتظار او بود. عده ای بیرون سالن تجمع کرده بودند تا مانع ورود موسوی لاری به سالن شوند. 

شعار و پلاکاردها همه شبیه به رفتارهایی بود که پیش از این به وقوع پیوسته بود با این تفاوت که در میان تجمع کنندگان حضور یک نماینده دلواپس به چشم می خورد.

نقوی حسینی در میان معترضین بود و خود نیز به جای آرام کردن تجمع کنندگان و حمایت از یک اقدام قانونی در نکوهش برگزاری چنین همایشی سخنرانی کرد و نهایتا کار به درگیری رسید و عده ای به قصد آسیب رساندن به وزیر کشور اسبق سمت او حمله ور شدند که محافظان دخالت کردند و آن مراسم نیز به لغو انجامید. 

چاقو کشی در یاسوج



بعد از چندین مراسمی که  طبق همه به یک شیوه لغو شدند این بار نوبت آذر منصوری معاون دبیر کل حزب اتحاد ملت بود که مراسم سخنرانی اش مورد نوازش مخالفین قرار گیرد، البته پیش از این نیز منصوری تجربه لغو سخنرانی را در کارنامه خود داشت اما نه بدین شکل. 

به نظر می رسد هر چه پیشتر می رود افراطیون بر دایره خشونت خود می افزایند و کار دیگر به سلاح سرد رسیده است.

عارف یزدانی دبیر تشکل فرهنگ و سیاست با اشاره به اینکه روز چهارشنبه مجوز این برنامه صادر شده است، می گوید: شب گذشته نیز فرماندار شهر آقای دکتر محمدکاظم نظری تاکید کردند که این برنامه برگزار شود. مسئول حراست دانشگاه آزاد هم در جلسه بود. اما در میان جلسه مسئول دفتر نمایندگی رهبری زنگ زد و گفت شنیدم قرار است برخورد فیزیکی علیه ایشان انجام شود، مراقب باشید؛ که فرماندار اطمینان داد حراست قول داده همه تمهیدات را انجام دهد.

دبیر تشکل فرهنگ و سیاست دانشگاه یاسوج ادامه داد: صبح خانم منصوری را به هتل آوردیم برای صبحانه که به ما خبر رسید اجازه ورود به اعضای تشکل را به سالن نمی‌دادند و وقتی وارد سالن شدیم دیدیم فقط اصولگرایان در سالن هستند. به یک نفر از بچه‌های تشکل‌های اصلاح‌طلب اجازه ورود نداده بودند. بعد که ما آمدیم شعار مرگ بر فتنه گر دادند و یک دفعه از سه طرف سالن شروع به حمله کردند و ما ایشان را اسکورت کردیم و به یک اتاق بردیم و حتی می‌خواستند درب اتاق را بشکنند.

وی افزود: حتی وقتی ایشان سوار ماشین شدند به ماشین ایشان حمله کردند و در این درگیری‌ها سه نفر از دانشجویان اصلاح‌طلب آسیب دیدند، دو نفر از آقایان و یک نفر از خانم‌ها. که به گفته این خانم یکی از دانشجویان اصولگرا با مشت به صورت ایشان زده است و در حال حاضر بیمارستان است. یکی دیگر از دانشجویان هم با چاقو ضربه خورده و ظاهرا وقتی یک خانمی با چاقو به خانم منصوری حمله کرده بود ایشان خود را حامل قرار داده بود.

نتیجه افراطی گری ....

برخی گروهها با این تصور که  با ایجاد نا امنی و فضایی نامناسب برای اصلاح طلبان قادر خواهند بود آنها را وادار به عقب نشینی کنند  و یا دست کم  به جامعه و شاید سیستم های نظارتی القا کنند  که اصلاح طلبی مساوی با نا امن کردن جامعه است تصوری باطل و سناریویی است نخ نما،  که تنها موجب خواهد شد بیش از پیش این گروه ها و افراد در جامعه منزوی تر شوند 

به نظر می رسد این چاهی که برای اصلاح طلبان حفر شده است تنها تندروها را در کام خود فرو خواهد برد چرا که سالهاست مردم از رفتارهای تند و نسنجیده خسته شده اند و قطعا انتخابات آینده پایان جولان  تندروها خواهد بود.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۲
لطف الله بهرو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۹
0
12
@
بنظر میرسد که؛

مثلِ خیلی از سیاست-بازی ها/سیاسی-کاری ها و عوامفریبی های دیگر!،

بیانیّه ها/قطعنامه ها/...ی شورای حقوقِ بشرِ "سازمان ملل متّحد"

(مشخّصاً در موردِ ایران)

هم

(بنوعی)

جنگِ زرگری باشد!!! و إلّا

بجای ایراد/گیردادن به احکام مسلّم و غیرِ قابلِ خدشه ی الهی مثل قصاص (و قس علیهذا)،

(محض رضای خدا) به یک مورد از اینهمه انواع و اقسام فسادهای مالی-اداری-جنسی/رانت خواری/زمین و زمان خواری/سهم خواهی/پارتی بازی/جور و بی عدالتی/ بیکاری و فقر/
و
و
و

(که نوعاً، غیر قابلِ انکار! هستند)،

گیر میدادند/اعتراض میکردند

و از ملّت مظلوم ایران حمایت میکردند!!!

// اُف بر این دنیا! //
اصلاح طلب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۲
0
1
به امید داشتن مجلسی مانند مجلس ششم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین