|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۱
کد خبر: ۶۱۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۵
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: برخورد با کالای قاچاق یک عزم ملی را می طلبد و دراین خصوص اصناف قطعا در کنار دولت قرار دارند و موضوع ساماندهی بنگاه های صنفی به منظور جلوگیری از ارائه کالاهای قاچاق در دستور کار قرار دارد.
از پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف، علی فاضلی اظهار داشت: تمام واحدهای صنفی که در فضای مجازی فعالیت می کنند، موظفند برای دریافت پروانه فعالیت از طریق اتحادیه های مربوطه اقدام کنند.
وی افزود: فعالیت در فضای مجازی باید با اجازه اتاق اصناف یا اتحادیه صنفی باشد، ضمن آنکه در بحث تبلیغاتی نیز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم باید مهر تایید بر آن بگذارد.
فاضلی با اشاره به شرایط رکودی در بازار طی سه سال اخیر، گفت: سابقه ندارد در هیچ نقطه دنیا، هنگام رکود مالیات را برای بنگاه ها افزایش دهند و
سازمان مالیاتی سعی می کند با متهم کردن اصناف کارش را پیش ببرد.
وی خاطرنشان ساخت: اصناف به واسطه حمایت از دولت هیچگاه از همکاری با آن سرباز نزده اند و امسال هم با همه تنگناهایی که ایجاد شد باز هم برای انجام بند ج قانون مالیات های مستقیم تفاهم نامه مربوطه را امضاء کردیم.
فاضلی تصریح کرد: سازمان امور مالیاتی برخلاف انتظار از اجرای تفاهمنامه یادشده، امتناع ورزید.
وی یادآور شد: سال 92 هم بیش از 80 درصد مودیان مالیاتی را از توافق خارج کردند و با این عملکرد باز هم اتحادیه ها و بنگاه ها متهم می شوند که کار مناسبی نیست و باید بپذیریم که بنگاه ها در کشور هم ایجاد ثروت و هم ایجاد شغل می کنند، بدون اینکه یک ریال بار مالی برای دولت ایجاد کنند.
فاضلی افزود: درست نیست که چنانچه سازمان امور مالیاتی در نقاط دیگر نتوانست مالیات خود را جذب کند، به بنگاه های کوچک تولیدی فشار وارد سازد.
به گفته وی، امسال نزدیک به 50 هزار نفر از مدیران اتحادیه در سراسر کشور در 21 روز برای مودیان مالیاتی شرایطی را فراهم کردند که بتوانند اظهارنامه مالیاتی خود را به سازمان مالیاتی ارائه کنند.
فاضلی تاکید کرد: چطور می توان اصناف را متهم ساخت که نمی خواهند مالیات بپردازند زیرا این ادعا مردود است.
وی گفت: تقویت تولید داخلی مورد تاکید و رقابت با همتاهای خود در خارج از کشور مورد پسند است و اصناف از نمایشگاه هایی که با کمک دولت برگزار می شود حمایت می کنند.
فاضلی تاکید کرد: حمایت از تولید داخلی نیاز به ابزارهای لازم دارد و تولیدکننده با دست و پای بسته مقابل رقبای خارجی قرار گرفته و در سه سال اخیر سرمایه این بخش به خاطر افزایش قیمت دلار به یک سوم تقلیل پیدا کرد.
وی اضافه کرد: قدرت نقدینگی و سرمایه در دست اصناف به پایین ترین سطح رسیده و از آن طرف بحث بهسازی و نوسازی باید دستور کار قرار گیرد تا بتوانند به بازارهای بین المللی راه پیدا کنند.
فاضلی افزود: چنانچه بخواهیم محصولاتمان به بازارهای جهانی برسد، احتیاج به کمک و مساعدت داریم و با بهره 20 درصد بانکی که به طور رسمی اعلام شده و به طور غیر رسمی بالاتر است، امکان پذیر نیست.
وی خاطرنشان ساخت: بنابراین در شرایط فعلی توجیهی برای تولید در کشور نیست ؛ به همین دلیل هر روز شاهد رشد دلالی و واسطه گری غیر مفید، غیرمولد و ناکارآمد در سطح کشور هستیم و این روال باید تغییر کند.
به گفته این مقام مسئول ، اینک بستر مناسبی در حوزه بخش خصوصی ایجاد شده و اتحاد و اتفاق در مجموعه نظام اقتصادی غیر دولتی اعم از اتاق اصناف، اتاق بازرگانی و اتاق تعاون ایجاد شده و این تشکل ها با هم یک مجموعه ای را شکل دادند و دبیرخانه مشترک ایجاد کرده اند تا بتوانند با تعامل با دولت راه حمایت واقعی ازتولید را عملیاتی کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین