|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
کد خبر: ۵۱۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۲
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به نامه اخیر دیوان محاسبات به این نیرو، گفت: در این نامه آمده، ناجا از منضبط‌ترین و چابک‌ترین دستگاه‌ها در امور مالی است.
سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در سیزدهمین نشست تخصصی عاملان ذی‌حساب و مدیران مالی یگان‌های ناجا ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس با رهبری امام خمینی (ره)، اظهارکرد: هشت سال جنگ تحمیلی برای دنیا، درس عبرتی شد تا بدانند ایران در تحقق شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی عقب‌نشینی نمی‌کند و هر هزینه‌ای را برای تحقق این شعار می‌پردازد.

وی ادامه‌داد: تصور دشمنان این بود که با اعمال فشارها در اوایل انقلاب و تشکیل گروه‌های ضدانقلاب داخل می‌توانند نظام را ساقط کنند، چیزی که امروز در سوریه شاهد آن هستیم.

فرمانده ناجا با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران توانست از این فشارها گذر کند، گفت: پس از عبور از این ایام، دشمن جنگ را علیه ما آغاز کرد که این فضا همراه با تحریم‌های اقتصادی و بایکوت‌های سیاسی بود و با حمایت از گروه‌های ضدانقلاب داخل، انفجارها و ترورهای پی در پی سعی در از بین بردن انقلاب اسلامی داشت؛ در واقع ما همزمان در دو جبهه داخل و بیرون در حال جنگ بودیم.

وی افزود: هشت سال دفاع جانانه ما نتوانست عراق را به اهداف خود که همانا تحمیل اراده حکومت بعث و دشمنان بود، برساند و آنان در جنگ شکست خوردند.

فرمانده ناجا با اشاره به سخنان صدام حسین پس از پاره‌کردن قرارداد الجزایر مبنی بر این که ما در ایران درنگی چند روزه داریم و در نهایت خوزستان را به عراق ملحق می کنیم، گفت: این کشور دارای نقص ژئوپولیتیکی است و در واقع هدف از حمله به ایران به دست آوردن تنفسگاهی برای این کشور محسوب می‌شد.

احمدی‌مقدم با اشاره به اینکه عراق با تسخیر آبادان و خرمشهر به دنبال دستاوردی حداقلی از جنگ هشت ساله با ایران بود، گفت: پس از شکست حصر آبادان و آزادسازی خرمشهر، پیروزی‌ها یکی پس از دیگری از آن ایران شد و دشمن از مواضع قبلی خویش عقب‌نشینی کرد در واقع عملیات آزادسازی خرمشهر به پایان رسیدن اشغال سرزمین‌های ما بود و به موازات آن، ایران داخل خاک کشور عراق پیشروی می‌کرد.

فرمانده ناجا اظهارکرد: عراق دو هدف سرنگونی نظام و الحاق خوزستان به این کشور را در این جنگ دنبال می‌کرد که پس از نرسیدن به اهداف از پیش تعیین شده خود در جنگ شکست خورد.

وی افزود: پس از جنگ ما تنبیه متجاوز را هدف گرفتیم اما به دلیل کمک‌های شرق و غرب به عراق و استفاده آنان از انواع سلاح‌های شیمیایی، وام‌های کلان و در نهایت بسیج همه امکانات علیه ایران، ما به هدف خود نرسیدیم و در نهایت قرارداد 598 را پذیرفته و دفاع هشت ساله به پایان رسید؛ البته در عملیات مرصاد و پس از ناکامی‌های دشمنان به عرصه جنگ، ایران در آخرین روزهای دفاع مقدس پیروز شد و با توفیق ایران به پایان رسید.

فرمانده ناجا افزود: البته در ادامه با همت مردم و رزمندگان، کشور ایران در موقعیت خوبی قرار گرفت تا جایی که پس از سالها "صدام" متجاوز شناخته و اعدام شد؛ به واقع وعده الهی حق است البته این موضوع بستگی به این دارد که چقدر صبور باشیم.

فرمانده ناجا با بیان اینکه سربلندی امروز کشور ما در تمام زمینه‌ها مرهون تلاش‌های رزمندگان است، گفت: ما در جنگ تحمیلی و با ترورهای داخلی حدود 230 هزار شهید داشتیم، در حالی که کشته‌های جنگ های عراق به چند میلیون تن می‌رسد و این حقیقت بزرگی است که ایران خورشید درخشان منطقه است؛ البته هر توفیقی را باید به خدا نسبت دهیم چراکه غرور، آفت بزرگی است.

احمدی‌مقدم با اشاره به اینکه نهضت همچنان ادامه دارد و تا دیروز جهاد در میدان دفاع بود اما امروز در صحنه‌های دیگری خود را نشان می دهد، گفت: در حال حاضر رئیس دولت یازدهم به نیویورک سفر کرده و باید بدانیم نرمش تنها به صورت زبانی و لبخندزدن نیست چرا که در این صورت دشمنان را به نرمش وادار نمی‌کند بلکه قدرت درونی ما آن عنصر مهم است که باید روی آن، مانور دیپلماسی داده شود.

وی با بیان اینکه نرمش قهرمانانه در کلام مقام معظم رهبری متجلی شده به معنای سازش قهرمانانه نیست، اذعان داشت: این نرمش مانند صلح حدیبیه است که عقب نشینی صورت نگرفت و همچنین با قراردادی که نوشته شد امنیت حجاج مد نظر قرار گرفت.

احمدی‌مقدم با اشاره به اینکه دموکراسی، آزادی بیان و حقوق‌بشر در کشورهای غربی تنها در حد استفاده از چند کلمه است، گفت: اخلاق برای آنان استفاده ابزاری دارد و در واقع زیربنای رفتار آنان در نظر گرفتن منافع شخصی و روبنای آن توجه به اخلاق است.

فرمانده ناجا در ادامه و با اشاره به نشست تخصصی مدیران مالی و ذی‌حسابی یگان‌های ناجا، گفت: عنصر مالی مخصوصاً وقتی فرماندهان با تنگناهای مالی مواجه هستند، مورد مهمی است و باید به آن توجه شود.

وی ادامه‌داد: همواره محدودیت منابع در مقایسه با نیازها، مشکل آفرین است البته مدیریت در اینجا معنا پیدا می‌کند چرا که اگر اعتبارات و منابع کافی در دسترس بود، مدیریت نیز بی‌معنا می‌شد؛ این مهم است که با رعایت قوانین منابع محدود را به تمامی امور برسانیم.

احمدی‌مقدم بر اولویت‌بندی در استفاده از منابع و اعتبارات تاکید کرد و گفت: اگر اولویت را در نظر نگیریم نه تنها فعالیت‌های جدید انجام نمی‌شود بلکه امور پیشین نیز نیمه‌کاره باقی می‌ماند پس باید اولویت‌بندی براساس منابع و اعتبارات صورت پذیرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین