وی با اشاره به لزوم تنظیم آییننامه جشنواره تئاتر شهر و مشخص شدن برنامهها و هدفهای بلند مدت آن، تصریح کرد: برای این جشنواره باید برندسازی انجام شود و ضمن توجه به خلاقیت؛ تدوین آییننامه به سرفصلهای برنامهریزی جشنواره ثبات میبخشد و در دورههای آینده نیز مجریان ملزم به رعایت مسیر و اهداف جشنواره خواهند بود.
صلاحی با اشاره به خواست هنرمندان مبنی بر اختصاص سالنهای مناسب برای اجرای عمومی تئاتر گفت: با موافقت شهردار تهران بهزودی سه سالن تئاتر به سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تحویل داده میشود.
در ابتدای این جلسه شهرام کرمی به ارائه گزارشی از دستاوردهای سه دوره گذشته جشنواره پرداخت و اقدامهای اداره امور نمایش سازمان فرهنگی هنری برای دوره چهارم را تشریح کرد.
همچنین امیر عبدالحسینی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری به پیگیری مسائل مطرح شده از سوی هنرمندان در جلسه اهالی تئاتر با دکتر صلاحی اشاره کرد و افزود: افزایش سهم گروههای تئاتری در فعالیتهای فرهنگسراها، برگزاری برنامه تولد ماه، تشکیل شورای سیاستگذاری جشنواره، تشکیل مدرسه تئاتر جشنواره تئاتر شهر با هدف کشف، آموزش و حمایت از استعدادهای جوان، اجرای عمومی 23 نمایش تولید شده در جشنواره سوم از جمله اقدامهای معاونت هنری در زمینه تئاتر و جشنواره تئاتر شهر در سال گذشته است.
در این جلسه مرضیه برومند از اعضای شورای سیاستگذاری چهارمین جشنواره تئاتر شهر با اشاره به حضور هنرمندان جوان مشتاق و با انگیزهای که بعد از برگزاری جشنوارهها به حال خود رها میشوند بر توجه به مسئله بیکاری هنرمندان جوان به عنوان یکی از مسائل شهری در برنامههای تئاتر تاکید کرد و تمرکز محتوای جشنواره بر حقوق و اخلاق شهروندی و حمایت از گروههای موفق برای ارتقای سطح کار و اجرای عمومی را لازمه پیشبرد اهداف جشنواره عنوان کرد.