|
|
امروز: يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
کد خبر: ۳۷۷۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین در قم با تاکید بر این‌که « هم‌اندیشی و هم‌افزایی علما می‌تواند اثربخش و امیدآفرین باشد» گفت: حوزه علمیه قم قبل از انقلاب برای مبارزه با رژیم شاهنشاهی تلاش می‌کرد و بعد از انقلاب برای حفظ نظام جمهوری اسلامی تلاش می‌کند.

رئیس‌جمهور گفت: سندی با عنوان تحول دولت مردمی در این دولت کار شده که منحصر به فرد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، سید ابراهیم رئیسی در سیزدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین در قم با تاکید بر این‌که « هم‌اندیشی و هم‌افزایی علما می‌تواند اثربخش و امیدآفرین باشد» گفت: حوزه علمیه قم قبل از انقلاب برای مبارزه با رژیم شاهنشاهی تلاش می‌کرد و بعد از انقلاب برای حفظ نظام جمهوری اسلامی تلاش می‌کند.

وی افزود: دغدغه جامعه مدرسین و حوزه علمیه این است که نظام مورد حمایت قرار بگیرد و هر مشکلی وجود دارد،‌ مبتنی بر مبانی برای رفع آن تلاش صورت بگیرد.

وی با بیان این‌که «نگاه تحولی می‌تواند در هر زمینه‌ای تحول ایجاد کند» افزود: باید در فرآیندها یک بازبینی صورت بگیرد که آیا همین مسیر درست است یا می‌توان دقیق‌تر، سریع‌تر و حساب‌شده‌تر باشد. تحول در ساختار هم اهمیت دارد؛ مثل ساختارهای سیاسی،‌ اجتماعی یا فرهنگی موجود در جامعه مثل توجه به تولید و دقیق‌تر شدن مصرف‌ها.

رییس‌جمهور تاکید کرد: امروز در کشور علاوه بر سرمایه‌گذاری، به افزایش بهره‌وری نیاز داریم. اگر افزایش بهره‌وری صورت بگیرد، در همه حوزه‌ها رشد خواهیم داشت. اولین گام افزایش بهره‌وری، گام فرهنگی است. افزایش بهره‌وری نیاز به فرهنگ‌سازی دارد هم در بین مدیران و هم در بین مردم. هر امری که مردم در آن شریک بودند، به موفقیت رسیدیم و هر کجا مردم مشارکت نکردند نتوانستیم کار را به سرانجام برسانیم.

وی با اشاره به این‌که «در دولت یک سند پایین‌دستی به نام سند تحول دولت مردمی تهیه شده است» افزود: برای تهیه این سند با بسیاری از اندیشکده‌ها و مراکز علمی مشورت شده و امروز در اختیار همه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب تنها دولتی هستیم که سند دارد؛ نزدیک به ۳۷ موضوع از مسائل مهم کشوری را در این سند بررسی کرده‌ایم و راهکار ارائه داده‌یم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین