کد خبر: ۲۷۸۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۲
منابع خبری روز یکشنبه گزارش دادند، معارضان «ادگار لونگو» رئیس جمهوری زامبیا وی را متهم کردند که از رژیم صهیونیستی مواد مخدر قاچاق کرده است.
منابع خبری روز یکشنبه گزارش دادند، معارضان «ادگار لونگو» رئیس جمهوری زامبیا وی را متهم کردند که از رژیم صهیونیستی مواد مخدر قاچاق کرده است.

به گزارش روسیا الیوم، معارضان دولت زامبیا مدعی شدند که لونگو در سفری که دو سال پیش به سرزمین های اشغالی داشته هنگام بازگشت از این سفر مواد مخدر در هواپیمای خود جاسازی و به این کشور قاقچاق کرده است.

بر اساس این گزارش، این اظهار نظر مخالفان رئیس جمهوری زامبیا موج گسترده ای از واکشن ها را در محافل سیاسی این کشور با خود داشته است.

به گزارش ایرنا در همین رابطه نزدیکان لونگو این ادعا را تکذیب کردند و مدعی شدند که مخالفان مدارک مستند و موثقی در این موضوع ندارند.

از سوی دیگر «گرشون کیدار» سفیر رژیم صهیونیستی در زامبیا، این اتهاهامات را دورغین و خبیثانه خوانده و بر روابط خوب و استوار میان دو کشور تاکید کرده است.

وی افزوده است: شرکت های اسرائیلی در زامبیا در زمینه های مختلفی از جمله کشاورزی، آب، بهداشت، ارتباطات و امنیت فعالیت می کنند.

سفیر رژیم صهیونیستی همچنین گفته است که تفاهمنامه هایی اخیرا میان دو کشور در حوزه فرهنگ و هنر، محیط زیست و گردشگری امضا شده است.

سران رژیم صهیونیستی به دلایل مختلف توجه خاصی به قاره آفریقا دارند و سعی می کنند به روش های مختلف خود را به کشورهای آفریقایی نزدیک کنند. یکی از دلایل اهتمام صهیونیست ها به آفریقا، نیاز این رژیم به مشروعیت حقوقی و سیاسی بین المللی است. آن ها می خواهند بیشترین تعداد کشورها آن را به رسمیت بشناسند.

تلاش برای منزوی کردن کشورهای عربی مخالف صهیونیستها از جمله انگیزه های این رژیم است، هر چند این روزها بیشتر کشورهای عربی در خفا و آشکار با صهیونیست ها در ارتباط هستند و آنها هر از چندگاهی گوشه هایی از این روابط را فاش می کنند.

یکی دیگر از انگیره های این رژیم برای نزدیک شدن به کشورهای آفریقایی، جلوگیری از اتحاد کشورهای آفریقایی با کشورهای اسلامی و عربی ضد این رژیم است. «شکومو اونری» مدیر کل وزارت خارجه این رژیم سال ۱۹۷۵ اعتراف کرد، یکی از دلایل تلاش برای تقویت روابط با کشورهای آفریقایی این است که از طریق دوستی با آن ها، این رژیم از انزوای سیاسی خارج و از سوی دیگر مانع ایجاد یک ائتلاف مخالف خود شود.


«دیوید بن گوریون» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی نیز سال ۱۹۶۰ گفت، هدف از دوستی اسراییل با کشورهای آفریقایی دور نگه داشتن این کشورها از درگیری های عربی – اسراییلی و حمایت از آنها در مواقع لزوم است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین