|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۱
کد خبر: ۲۵۴۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۴
مشکلات مربوط به انتقال مالی موجب شده تجار به موقع نتوانند پول محصولات خریداری شده از سایر کشورها را به فروشنده پرداخت کنند و ترخیص کالاهای کشاورزی نیز با تاخیر انجام می شود.
 معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: امیدواریم با راه اندازی کانال مالی اتحادیه اروپا، فعالیت ما در بخش کشاورزی به ویژه به لحاظ واردات کالا و تجهیزات فنی از اروپا روان تر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، دکتر عبدالمهدی بخشنده امروز شنبه در حاشیه گردهمایی سراسری مدیران روابط عمومی وزارتخانه درباره تاثیر اجرایی شدن ساز و کار مالی اتحادیه اروپا در بخش کشاورزی ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: برای اجرایی شدن ساز و کار مالی اتحادیه اروپا در قالب اینستکس باید در مقابل یک تشکیلاتی در ایران ایجاد شود و تا آنجا که مطلع هستم بانک مرکزی و وزارت امور خارجه به سرعت در حال ایجاد این تشکیلات در راستای اینستکس هستند.

وی تصریح کرد: به رغم ادعای آمریکایی ها که بخش غذا و دارو شامل تحریم نمی شود، اما به دلیل محدودیت هایی که در زمینه انتقال مالی برای واردات محصولات کشاورزی مورد نیاز بوجود آمده، در عمل تحریم ها شامل بخش کشاورزی شده است.

بخشنده افزود: مشکلات مربوط به انتقال مالی موجب شده تجار به موقع نتوانند پول محصولات خریداری شده از سایر کشورها را به فروشنده پرداخت کنند و ترخیص کالاهای کشاورزی نیز با تاخیر انجام می شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در عین حال گفت: بواسطه مشکلات انتقال مالی، هزینه های اضافی به ما تحمیل می شود که قیمت تمام شده کالاهای وارداتی کشاورزی را افزایش می دهد.

وی ادامه داد: تا کنون تلاش کرده ایم با راهکارهای مختلف مشکل انتقال مالی را برای واردات کالاهای اساسی و مورد نیاز حل کنیم، اما گاهی این مشکلات تاثیر گذار بوده است.

بخشنده همچنین درباره تاثیر تصویب لوایح FATF نیز در حوزه کشاورزی اظهار داشت: مجموعه دولت معتقد است که اگر لوایح FATF به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام برسد و ابلاغ شود به روان شدن و تسهیل در کارها در بخش کشاورزی کمک خواهد کرد.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین