کد خبر: ۲۴۹۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۸
وظیفه ما است در بحث تهدید و تخریب جامعه پزشکی، خط قرمزی داشته باشیم چون این تهدید و تخریب‌ها به سرمایه اجتماعی آسیب می‌زند و در نتیجه باعث لطمه زدن به سلامت مردم می‌شود.
 سرپرست سازمان نظام پزشکی با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی درباره اجباری شدن استفاده از کارتخوان در مطب پزشکان، گفت: برای استفاده از کارتخوان در مطب‌ها مشکلی نداریم اما طبق قانون تصمیم‌گیری برای این موضوع بر عهده سازمان امور مالیاتی است.

 محمدرضا ظفرقندی در نهمین نشست کارشناسی مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی ایران با اشاره به مبانی و موضوعات مختلفی که پیرامون ارتباط بین جامعه پزشکی و حوزه سلامت وجود دارد افزود: حفظ منزلت و سرمایه اجتماعی جامعه پزشکی، حمایت از برنامه‌های سلامت محور، تبیین و تثبیت جایگاه والای اخلاق حرفه‌ای، مبارزه با تهدید و تخریب جامعه پزشکی و همچنین تعامل مثبت با وزارت بهداشت برای حل مشکلات از مهمترین اهداف احداث مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی ایران است.

وی افزود: منزلت حرفه پزشکی دست خود ما است. اگر عملکرد خوبی داشته باشیم این منزلت بالا می‌رود و اگر یک تخلف عمده‌ای رخ دهد جایگاه حرفه پزشکی پایین می‌آید.

وی با اعلام آمادگی سازمان نظام پزشکی در همکاری برای یک تلاش بیرونی و پالایش درونی در جامعه پزشکی، ادامه داد: جامعه پزشکی به رغم همه تهدیدها و تخریب‌ها همچنان در رتبه سوم در بین ۲۰ رتبه جایگاه اجتماعی جامعه قرار دارد.

ظفرقندی با تاکید بر حفظ منزلت حرفه پزشکی تصریح کرد: جامعه پزشکی از هر حرکت مثبتی که در حوزه سلامت انجام شود حمایت می‌کند.

رئیس شورای عالی نظام پزشکی با عنوان این مطلب که حرکتی سازماندهی شده برای کاهش اعتماد عمومی به حرفه پزشکی آغاز شده است، تاکید کرد: وظیفه ما است در بحث تهدید و تخریب جامعه پزشکی، خط قرمزی داشته باشیم چون این تهدید و تخریب‌ها به سرمایه اجتماعی آسیب می‌زند و در نتیجه باعث لطمه زدن به سلامت مردم می‌شود.

سرپرست سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه ما در بحث استفاده از کارتخوان در مطب‌ها مشکلی نداریم، اظهار کرد: مشکل ما قانون است که می‌گوید تصمیم گیری برای این موضوع بر عهده سازمان امور مالیاتی است در حالی که کمیسیون تلفیق حرکتی انجام داده که با قانون خودش در تناقض است.

وی در ادامه به تعامل مثبت با وزارت بهداشت به عنوان یک راه حل کلیدی برای حل مشکلات حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: اگر نگاه واقعی به اقتصاد سلامت نداشته باشیم برنامه‌های این حوزه با شکست مواجه می‌شود.

ظفرقندی گفت: البته برای تعیین تعرفه‌ها، راه محاسبه وجود دارد و مبنای آن عملکرد به همراه کارکرد به علاوه سود سرمایه و هزینه‌های استهلاک است که همه اینها قابل محاسبه است.

سرپرست سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه در یک دوره‌ای این محاسبات برای تعیین تعرفه‌های واقعی انجام شد، افزود: اگر تعرفه‌های واقعی معلوم شد آن وقت جامعه پزشکی، شرایط کشور و مردم را درک می‌کند و می‌داند چگونه با این شرایط کنار بیاید.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین