|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲
کد خبر: ۲۴۲۴۷۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۱
چونگ ای سون، مدیر ارشد اجرایی هیوندای موتورز در این خصوص خاطرنشان کرد که این شرکت بعنوان یکی از بزرگترین پیشگامان صنعت خودروسازی در جهان اهداف جاه‌طلبانه‌ای برای توسعه خودروهای پاک با فناوری پیل سوختی در سر دارد.
 هیوندای موتورز روز سه شنبه اعلام کرد که قصد دارد به منظور توسعه وسائل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست ۶.۷ میلیارد دلار در تولید خودروهای الکتریکی پیل سوختی هیدروژنی (FCEV) سرمایه گذاری کند.

 کره جنوبی که میزبان دو شرکت بزرگ خودروسازی هیوندای موتورز و کیاموتورز است، برنامه‌های بلندپروازانه‌ای برای توسعه و گسترش خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست دارد و در همین راستا نیز تصمیم گرفته است تا سال ۲۰۳۰ میلادی ظرفیت خط تولید این دو کارخانه خودروسازی را به تولید بالغ بر ۵۰۰ هزار خودروی هیدروژنی پیل سوختی برساند که مطابق تقاضای مشتریان جهانی رو به افزایش خواهد رفت.

چونگ ای سون، مدیر ارشد اجرایی هیوندای موتورز در این خصوص خاطرنشان کرد که این شرکت بعنوان یکی از بزرگترین پیشگامان صنعت خودروسازی در جهان اهداف جاه‌طلبانه‌ای برای توسعه خودروهای پاک با فناوری پیل سوختی در سر دارد.

وی در ادامه افزود: ما قصد داریم نقش و مسئولیت خود را علاوه بر توسعه وسائل نقلیه و صنعت حمل و نقل و خودروسازی، در زمینه حفاظت از محیط زیست، سلامت بشر و آینده جهان نیز ایفا کنیم و بدین ترتیب تصمیم گرفته ایم که فناوری هیدروژنی و پیل سوختی را در خودروهای خود توسعه دهیم.

بر اساس گزارش آسیا تایمز، وی با اشاره به پیش‌بینی‌های تحلیلگران و کارشناسان فعال در این حوزه که پیشتر برآورد کرده بودند تقاضا برای سوخت‌های فسیلی در جهان تا سال ۲۰۵۰ به نصف کاهش پیدا خواهد کرد و این بدان معناست که صنعت خودروسازی و حمل و نقل در جهان به سمت و سوی خودروهای پاک و محیط زیست رفته است.

این فناوری علاوه بر کاهش آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، شعاع حرکتی و توان پیمایشی بسیار بیشتری نسبت به سایر خودروهای برقی دارد که برای مسافرت های درازمدت و مسافت های طولانی مناسب است.

دولت های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتا تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدودا دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین