|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۳
کد خبر: ۲۲۷۶۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۲
وی از جامعه علمی و دانشگاهیان خواست تا با توجیه و توضیح فضای جامعه زمینه اشتغال و پذیرش زندانیان آزاد شده را فراهم سازند.
مدیرکل زندانهای استان اصفهان گفت: یکی از مشکلات اساسی زندانیان را آزادی پس از زندان عنوان کرد و گفت: اکثر زندانیان پس از آزادی دچار سردرگمی خاصی می شوند.
آزادی پس از زندان، مشکل اساسی زندانیان است

به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای اصفهان، رمضانعلی امیری در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان افزود: این افراد پس از خروج از زندان برای تامین مسکن و شغل و امورات خانواده خود دچار مشکلات خاصی می شوند.

وی با اشاره به وجود مرکز مراقبت بعد از خروج وخدمات اجتماعی زندانها نیز گفت: این مرکز توان و نیروی خود را برای به کارگیری افراد آزاد شده و کسانی که با مشکلاتی مواجه هستندانجام می دهد اما این جامعه است که باید این فرد را بپذیرد.

وی از جامعه علمی و دانشگاهیان خواست تا با توجیه و توضیح فضای جامعه زمینه اشتغال و پذیرش زندانیان آزاد شده را فراهم سازند.

مدیر کل زندان های استان اصفهان گفت: نگاه به مددجویان و زندان باید با سه محور قبل از زندانی شدن، نگهداری درون زندان و آزادی پس از زندان باشد که در واقع از نوع تکرار جرم و جنایت پیشگیری شده باشد.

وی افزود: زندان محل نگهداری امانات جامعه و بخشی از نیروی انسانی است که به دلیل عدم رعایت قانون و مقررات به زندانها وارد شده اند و ما وظیفه نگهداری و اصلاح و تربیت آنها را با همکاری نهادهای اجتماعی و فرهنگی داریم.

امیری ادامه داد: باید علت روی آوردن فرد به بزه و خلاف را از درون جامعه بررسی، پیگیری و رفع کرد تا شاهد حضور دیگر اقشار جامعه در زندانها نباشیم.

وی انجام پژوهش و تحقیقات را از جمله اقدامات موثر و نتیجه بخش در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی عنوان کرد و گفت: دانشجوی فارغ التحصیل در رده دکتری می تواند تحقیقات علمی خود را در زمینه حقوق، روانشناسی ادبیات و دیگر موارد در بین زندانیان انجام دهد.

وی افزود: اما باید مطمئن بود که با این تحقیق جامعه را ازوجود برخی بی نظمی ها توسط افراد و ایجاد آرامش و امنیت بیشتر یاری رساند.

مدیر کل زندان های استان با اشاره به وجود برخی نیروهای جوان و پرتلاش جامعه درون زندانها گفت: اکنون که به هردلیل افرادی در زندانها در حال تحمل حبس هستند باید با برنامه ریزی و انجام فعالیت های آموزشی و فرهنگی آنها را به مسیر اصلی سوق داد.

وی افزود: این حرکت در حال حاضر با تمام قوت و با کمترین تجهیزات و امکانات و حضور بخش خیرین در حال انجام است.

وی یادآوری کرد: اما وجود مراکز دانشگاهی و علمی در کنار مدیران زندانها می تواند نتایج اثر بخشی از خود برجای گذارد.

برخی اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان در این نشست به نگاههای موجود جامعه نسبت به زندانها اشاره کردند و پیرامون اجرای برنامه های بانشاط با عنوان قطب معنویت و شادی، برگزاری همایش های مختلف با عنوان سبک زندگی و دیگر موارد در زندان های استان اعلام آمادگی کردند.

در راستای ایجاد تعامل و ارتباط با دانشگاهها و مراکز علمی و فرهنگی تعداد 12 نفر از اعضاء هیات علمی و روسای دانشکده های دانشگاه اصفهان با حضور در زندان مرکزی اصفهان پس از بازدید از نقاط مختلف زندان در نشستی به ارائه دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین