|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
کد خبر: ۲۲۳۳۶۰
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸
وقتی با محدودیت ارزی مواجه هستیم و نیازمند تامین دارو باشیم، منطقی نیست با آن پول تلفن وارد کنیم. اگرچه امروز تبلت و موبایل ضروری است و در کسب و کار و در شرایط عادی نیازمند تخصیص ارز در این بخش هستیم.
 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه سازمان تعزیرات حکومتی تاکنون سوءاستفاده کنندگان از ارز دولتی را ۳۲ میلیارد تومان جریمه کرده است، گفت: به دولت پیشنهاد دادیم این مبلغ پس از واریز به خزانه دولت در مناطق محروم هزینه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، محمد جواد آذری جهرمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - با اشاره به لایحه صیانت و حفاظت از داده های شخصی، اظهار کرد: با توجه به اینکه اطلاعات مردم در اختیار پیام رسان‌ها، فروشگاه‌های آنلاین، اپلیکشن‌ها و سایر سایت‌ها در فضای مجازی قرار دارد، بنابراین دستگاه‌های سرویس دهنده برای حفاظت از اطلاعات مردم مسوول هستند.

وی گفت: این لایحه برای حفظ حریم اطلاعات مردم آماده شده است و در آن حقوق مشترکان و سرویس دهنده در داخل و خارج مشخص است همچنین این لایحه با کمک خرد جمعی و بر اساس فتوای مقام معظم رهبری درباره حرمت استفاده از اطلاعات شخصی مردم در فضای مجازی پردازش شده است و در کوتاه‌ترین زمان به دولت ارسال می‌شود تا در دولت بررسی شود.

او با بیان اینکه  برای پالایش هوشمند اینترنت برای کودکان برنامه‌ریزی‌های مختلفی انجام شده است، خاطرنشان کرد: برای کودکان در فضای مجازی زیست بوم خاصی ایجاد شده است و این موضوع را از ابتدای دولت دوازدهم مدنظر قرار داشته‌ایم و برنامه‌های مدونی در این زمینه ارایه کرده‌ایم.  

وزیر ارتباطات با اشاره به فیلتر کردن محتواهای فضای مجازی افزود: برخی محتواهای فضای مجازی را بر اساس درک کودکان فیلتر کرده‌ایم که برای بزرگسالان نیز مشکل آفرین شده است. تبلت مخصوص کودکان با قیمت مناسب برای نظارت والدین و دسترسی محدود کودک نیز در بازار وجود دارد. امروز شاهد تولید اپلیکشن‌های ویژه کودکان از جمله انارستان و درسا نیز هستیم.  

وزیر ارتباطات تصریح کرد: روز گذشته اپراتور ویژه کودکان رونمایی شد و بخش زیادی از نمایشگاه الکامپ به بازی های رایانه‌ای اختصاص دارد. با آموزش و پرورش و پلیس فتا برای آموزش خانواده‌ها وارد مذاکرده شده‌ایم و در زمینه اینترنت کودکان از طرف سازمان‌های جهانی مورد تقدیر قرار گرفته‌ایم.

آذری جهرمی درباره بازار گوشی تلفن‌های همراه نیز افزود: اگرچه دولت باید نابسامانی‌های بازار تلفن همراه را مدیریت کند اما هر کسی مسوولیت خودش را در این زمینه دارد. وزارت ارتباطات مسوول تنظیم قیمت‌ها یا تامین ارز دولتی برای واردکنندگان نیستیم. بخشی از قیمت تلفن همراه به عرضه و تقاضا بستگی دارد و بخشی به بهای ارز و امروز قیمت ارز تثبیت نشده است بنابراین قیمت گوشی نیز به همان نسبت ثابت نیست.  

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه در مقطعی برخی‌ها از تخصیص ارز  دولتی سوءاستفاده کردند گفت: عده‌ای این پول تخصیص یافته را به جای وارد کردن گوشی به چیزهای دیگر تخصیص دادند یا از کشور خارج کردند و این موضوع را تعزیرات پیگیری کرد که تا کنون ۳۲ میلیارد تومان نیز جریمه شده‌اند. تعزیرات شرایطی را فراهم می‌کند تا پول را پس بگیرد، البته پیشنهاد دادم همه پول به حساب دولت برگردانده شود و به مناطق محروم تخصیص داده شود.

آذری جهرمی افزود: وقتی با محدودیت ارزی مواجه هستیم و نیازمند تامین دارو باشیم، منطقی نیست با آن پول تلفن وارد کنیم. اگرچه امروز تبلت و موبایل ضروری است و در کسب و کار و در شرایط عادی نیازمند تخصیص ارز در این بخش هستیم.  

وزیر ارتباطات درباره شبکه ملی اطلاعات اظهار کرد: برای توسعه شبکه ملی اطلاعات سه لایه زیرساخت، خدمات و محتوا نیاز است. تولید محتوا به عهده نهادهای مختلف از جمله صدا و سیما است. زیر ساخت را وزارت ارتباطات آماده می‌کند و خدمات با مشارکت وزارت ارتباطات و سایر نهادها امکانپذیر است.  

وی درباره مزاحمت‌های پیامکی نیز توضیح داد: این موضوع حق الناس است و باید رسیدگی شود. البته اقداماتی در این زمینه انجام دادیم که حجم این مزاحمت‌ها را کم کرده است. در این میان ۳۰ هزار شماره شناسایی و قطع شده‌ است.  

آذری جهرمی درباره وضعیت استارتاپ‌ها نیز خاطرنشان کرد: استارتاپ ها در مسیر توسعه خود با موانع زیادی برخورد کرده‌اند که و این موانع باید برطرف شود زیرا دنیا در حال توسعه تحول دیجیتال است و بازیگران اصلی آن استارتاپ‌ها هستند. در این زمینه طرح نوآفرین را با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آماده کرده ایم و در دولت منتظر تصویب آن هستیم.

آذری جهرمی گفت: با آموزش این شرکت‌ها تعداد آن‌ها در نمایشگاه امسال الکامپ به دو برابر افزایش یافته است و این جای خشنودی دارد.  

وزیر ارتباطات درباره پیام‌رسان‌های داخلی نیز گفت: ما از پیام‌رسان‌ها حمایت می کنیم و مطابق سندی که در شورای عالی مجازی تصویب شده است باید از آن‌ها حمایت کنیم. نباید از پیام رسان‌های داخلی توقع بیش از حد داشت. این پیام‌رسان‌ها تا کنون رشد خوبی داشته اند و این سیر صعودی رشد ادامه دارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین