کد خبر: ۲۲۲۵۵۵
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۷
امسال با توجه به اینکه مسابقات در ورزشگاه‌های متعددی برگزار می‌شد و اعزام کلی از امکانات و تجهیزات در همه ورزشگاه‌ها به سادگی برای همه رسانه‌ها مقدور نبود، از تکنیک جدیدی استفاده کردیم.
 رییس مرکز تولد و فنی سیما درباره پخش کامل اختتامیه جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه و دیگر رویدادهای جهانی اظهار کرد:‌ ما به طور کلی تمام برنامه‌های مربوط به رویدادها را امکان پخش می‌دهیم اما به دلیل ضوابطی که در سازمان صداوسیما وجود دارد، متناسب با تصمیمی که رییس سازمان می‌گیرند آن‌ها را پخش می‌کنیم.

مجید شعبان‌پور ـ رییس مرکز تولید و فنی سیما ـ در گفت‌وگویی با ایسنا درباره عملکرد صداوسیما در پخش بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ و کیفیت آن‌ها اظهار کرد: در جام‌جهانی برزیل یکسری اتفاقات به لحاظ کیفیت پوشش در برنامه‌ها صورت گرفت و از فناوری‌های نوین استفاده شد. در هر دوره از بازی‌های جام‌جهانی وضع همین طور است و با یکسری اتفاقات جدید در بحث پوشش تصویری مسابقات مواجه می‌شویم؛ به طور مثال این دوره از لحاظ حجم دوربین‌هایی که وجود داشت و یا تکنولوژی کمک داور ویدیویی که VAR نام داشت، متفاوت از قبل بود. ما هم سعی کردیم هم بتوانیم این رویدادها را به سمع و نظر مردم برسانیم و هم بتوانیم با کیفیت خوبی این ارتباط‌ها را از روسیه داشته باشیم.

او سپس یادآور شد: امسال با توجه به اینکه مسابقات در ورزشگاه‌های متعددی برگزار می‌شد و اعزام کلی از امکانات و تجهیزات در همه ورزشگاه‌ها به سادگی برای همه رسانه‌ها مقدور نبود، از تکنیک جدیدی استفاده کردیم. از همین ارتباط HD که از طریق دستگاه‌های ارتباط زنده اینترنتی داشتیم استفاده کردیم و گزارشگر ما آقای میثاقی هر زمان که می‌خواستند در هر جایی ارتباط زنده داشتند.

شعبان‌پور درباره توسعه استودیو ۱۱ و تجهیز آن نیز گفت: استودیو ۱۱ صداوسیما را در این رویداد، کامل تجهیز کردیم و این استودیو از امکانات ویژه‌ای برخوردار بود، هم از لحاظ دکور، هم گرافیک و هم کیفیت تصویر. امسال برنامه ۲۰۱۸ هم به صورت اچ‌دی و هم به صورت اس‌دی برای مردم پخش شد و به طور کلی هر چیزی که ما در طراحی‌های این برنامه انجام داده بودیم در این رویداد محقق شد.

رییس مرکز تولید و فنی سیما در ادامه گفت‌وگوی خود با بیان اینکه معاونت فنی تمام تلاش خود را کرد تا بالاترین کیفیت سیگنال را برای پوشش بازی‌های جام جهانی در اقصی‌ نقاط کشور داشته باشد، گفت: انجام این کاذ ربر عهده بسیاری از همکاران ما گذاشته شده بود و به این سادگی نبوده است که این کیفیت‌ در هر روستایی دیده شود؛ اما سعی بر این بود که روستا یا شهر یا شهرستان دورافتاده‌ هم این سیگنال‌رسانی را داشته باشد.

شعبان‌پور در پایان درباره میزان قطعی یا نداشتن سیگنال بازی‌های جام جهانی در برخی نقاط کشور اظهار کرد: اینکه میزان قطع یا نداشتن سیگنال بازی‌ها چقدر بوده است را نمی‌دانم اما آماری که از معاون توسعه و فناوری دارم تقریبا خیلی از نقاط پوشش داشتند و قطعی نداشته است و به لحاظ عدم پوشش، بازخوردهای بدی نداشتیم.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین