|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۱
کد خبر: ۲۱۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۳
روزنامه ˈال پاییسˈ اسپانیا نوشت: اوباما که برای محافظت از منافع کشورش درکردستان عراق بویژه ذخایر نفتی منطقه اربیل به داعش حمله کرده است؛ چهره قهرمان متوقف کننده نسل کشی اقلیت ها رااز خود به نمایش گذاشته است.
ال پاییس ادامه داد : تصمیم باراک اوباما به انجام حملات محدود علیه شبه نظامیان داعش درعراق، بیانگر سیاست محتاطانه اوباما همچنین ضعف این سیاست در خاورمیانه است .

این روزنامه افزود: مداخله نظامی امروز امریکا هیچ ارتباطی با حمله ˈجورج دبلیو بوشˈ در2003 میلادی ندارد زیرا امروز اوباما تنها قصد پاسخ به پیشروی داعش را دارد .

ال پاییس خاطرنشان کرد: اوباما می داند که پس از 8 سال جنگی که به طور بدی برنامه ریزی شده بود و4هزار486 سرباز آمریکایی درآن کشته شد، بخش مهمی ازافکار عمومی کشورش وبویژه رای دهندگانش، با مداخله نظامی آمریکا در هر جای جهان وبویژه در عراق مخالف هستند .

این روزنامه می گوید که ازسوی راستگرایان، رهبران جمهوری خواه نظیر سناتور ˈجان مک کینˈ از اوباما می خواهند که با قاطیعت بیشتر عمل کند مخصوصا درمناطق جنگی که درحال حاضر به دلیل خشونت های فرقه ای بین شاخه های اسلام وعلیه اقلیت های مذهبی نظیرمسیحیان یا دروزی ها، متروک تر دیده می شوند .

به گفته نشریه اسپانیایی اوباما یک ˈ جنگجوی بی میلˈ است و مجبور به مداخله در بحران عراق شده است به همین خاطر این اقدامات را با حملات محدود ، بدون سربازان درمیدان جنگ واصرار ورزی محتاطانه براین امر که ˈاین عراقی ها هستند که باید بار این تنش را بر دوش بکشندˈ، انجام می دهد .

ال پاییس ادامه داد : این مداخله همچنین بیانگر ضعف سیاست خارجه اوباما در خاورمیانه است واین امر درسال گذشته ، هنگامی که اوباما یک خط قرمز بسیار آشکار برای ˈبشار اسدˈ ترسیم کرد مشهود شد.

روزنامه افزود: بشار اسد، هشدار او درمورد عدم استفاده ازمواد شیمیایی را نادیده گرفت واوباما اعلام کرد که اهداف نظامی رژیم دمشق را مورد حمله قرار خواهد داد. پس ازآن، اوباما به یک توافق با رژیم سوریه دست یافت واین اتفاق افتاد و بشار اسد همچنان درحال حکمرانی است.

نشریه اسپانیایی تصریح کرد :خاورمیانه یک آزمایش واقعی برای سیاست خارجه اوباما است .رفتار وی در منطقه با این استدلال که ˈ آمریکا نمی تواند و نباید ، جهان را تغییر دهدˈ، اکنون به این شکل تعبیر می شود که آمریکا دیگر نقش اساسی ومهمی در درگیری های نظامی منطقه ندارد .

ال پاییس گفت: آمریکا دیگر کشور ضروری درهمه مذاکرات صلح نیست ، حضور دیپلماتیک آن حتی دربین متحدان، دیگر راه حل نهایی را تحکیم نمی کند. سیاست خارجه، دقیقا درخشان ترین جنبه دولت اوباما نخواهد بود .
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین