|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
کد خبر: ۱۹۹۹۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
پیروزبخت درباره توفیق سازمان ملی استاندارد ایران در ترویج و فرهنگ سازی خرید و استفاده از کالای استاندارد ایرانی گفت: امسال با ابتکار این سازمان "پویش کالای استاندارد ایرانی میخرم" طراحی و در سراسر کشور اجرا شد و مورد استقبال قرار گرفت.
 رییس سازمان ملی استاندارد ایران با تبریک آغاز چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر  به تبیین دستاوردهای یک سال اخیر این سازمان پرداخت.

پیروزبخت، انتخاب سازمان ملی استاندارد ایران را به عنوان دستگاه برتر در جشنواره شهید رجایی یکی از مهمترین دستاوردهای داخلی این سازمان عنوان کرد و گفت: هر چند که این موفقیت بیانگر عملکرد خوب سازمان ملی استاندارد ایران است اما هنوز برای مسئولان این سازمان رضایت بخش نیست و اعتقاد ما بر این است که باید نظام استانداردسازی در همه جای ایران فراگیر شود.

وی از گسترش بازرسی و نمونه برداریها  در مراکز تولید و عرضه به عنوان بخش دیگری از فعالیت های این سازمان در یک سال اخیر خبر داد و افزود: با شدت بخشیدن به بازرسی های میدانی در سطح بازار ، تولیدکنندگان کالاهای بی کیفیت و جاعلان علامت استاندارد شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه نظارت بر خدمات شهربازی، تله کابین، پیست های اسکی، ایستگاههای گاز سی ان جی افزایش داشته است، گفت: با همکاری وزارت کشور و شهرداریها، معاینه فنی خودروها در سطح گسترده ای انجام می شود.

وی، تنها مرجع صدور نشان حلال را به موجب قانون سازمان ملی استاندارد ایران معرفی کرد و ادامه داد: در یک سال اخیر 20 نشان حلال به واحدهای صید و ذبح اعطا شده است.

پیروزبخت انتخاب مجدد سازمان ملی استاندارد ایران به مدیریت کدکس خاور نزدیک برای تدوین استانداردهای بین المللی غذایی و کشاورزی را یکی از مهمترین دستاوردهای بین المللی این سازمان دانست و گفت: در همین راستا تدوین استاندارد دوغ به عنوان نوشیدنی ایرانی ، تدوین استاندارد زعفران و  تجدید نظر استاندارد روغن های گیاهی به جمهوری اسلامی ایران واگذار شده است.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: در حوزه کشورهای اسلامی توانستیم عضویت هیات مدیره موسسه استانداردسازی و اندازه شناسی کشورهای اسلامی (سمیک) را دوباره کسب کنیم.

وی یکی از مهمترین فعالیت های بین المللی سازمان ملی استاندارد ایران در سال جاری را، عضویت یکی از کارشناسان ایرانی برای نخستین بار در هیات مدیره فنی سازمان بین المللی استاندارد (ISO) دانست.

پیروزبخت خاطر نشان کرد: انتخاب طرح پوستر یک جوان ایرانی در بین 105 طرح رسیده به سازمان بین المللی استاندارد بر اساس شعار روز جهانی استاندارد ( استانداردها شهرها را هوشمند تر می کند ) از دیگر موفقیت های بین المللی کشورمان در سال جاری بود.

پیروزبخت درباره توفیق سازمان ملی استاندارد ایران در ترویج و فرهنگ سازی خرید و استفاده از کالای استاندارد ایرانی گفت: امسال با ابتکار این سازمان "پویش کالای استاندارد ایرانی میخرم" طراحی و در سراسر کشور اجرا شد و مورد استقبال قرار گرفت.

وی درباره این پویش گفت: توجه به استاندارد در کیفیت زندگی مردم به عنوان یکی از حقوق موثر شهروندی سرلوحه کار این سازمان است و پویش کالای-استاندارد-ايراني_ميخرم هم بخشی از اهداف فرهنگی و ترویجی ما را محقق کرد.

وی انتخاب شعار کلیدی "با استاندارد خاطرجمع باش" را شعاری راهبردی دانست که باید در عمل در مورد همه کالاها و خدمات استاندارد مورد توجه قرار گیرد تا با این مفهوم تولیدات داخلی با کیفیت و استاندارد ایرانی مورد توجه و خواست عموم جامعه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: من به عنوان یک استانداردی قدیمی که بیش از 30 سال است در این سازمان مشغول به کار هستم به کالای ایرانی و خرید کالای استاندارد ایرانی توجه دارم و حتی در جایگاه مادر برای خانواده و فرزندانم الزام دارم که کالای استاندارد ایرانی بخرم.

پیروزبخت ، یکی از اتقافات مهم در سال جاری را تصویب و ابلاغ قانون تقویت و توسعه نظام استانداردسازی معرفی و این اقدام را نقطه عطفی در تاریخ سازمان ملی استاندارد ایران دانست و گفت: بر اساس قانون جدید سازمان ملی استاندارد ایران، این سازمان حاکمیتی و نظارتی زیر نظر مستقیم رییس جمهور است که وظایف متعدد و با اهمیتی را عهده دار است بطوریکه فقط در ماده 7 این قانون 25 وظیفه برای آن مشخص شده است.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران، افزود: نظام استانداردسازی یکپارچه و هماهنگ مدنظر این قانون است که با همکاری سایر دستگاهها می توانیم  نظام یکپارچه ای را جاری وساری کنیم.

وی با بیان اینکه 4 رویکرد نوین استاندارد سازی ، اندازه شناسی ، ارزیابی انطباق و تایید صلاحیت که در دنیا مطرح است در این قانون وجود دارد گفت : این خود نقطه عطف دیگری در قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد سازی است.

پیروزبخت در ادامه اظهار داشت : در قانون جدید، کارشناسان استاندارد به عنوان ضابط قضایی می توانند اقدامات لازم را  در محل تخلف  انجام و موارد را برای اجرا به دستگاه قضایی ارجاع دهند.
وی اعلام کرد : به موجب قانون جدید ، آزمایشگاههای این سازمان به عنوان آزمایشگاههای مرجع در کشور شناخته می شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین