به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ کره شمالی تاثیر کمی بر تبادلات تجاری جهانی دارد و صد و نوزدهمین کشور در زمینه صادرات اقتصادی در جهان محسوب میشود. صادرات این کشور کمونیستی در سال سه میلیارد دلار است که شامل زغال سنگ، مواد نفتی و سایر موارد میشود. این کشور به شدت به وارداتی با حجم ۵ / ۳ میلیارد دلار وابسته است.
به نقل از شبکه خبری سی.ان.بی.سی،در میان کشورهایی که با کره شمالی رابطه تجاری دارند، چین، هندوستان و پاکستان سه شریک تجاری بزرگ و اصلی در زمینه صادرات هستند درحالیکه چین، هندوستان، روسیه و تایلند سه وارد کننده از کره شمالی هستند.
رابطه میان چین و آمریکا رو به وخامت رفته درحالی که روابط با روسیه پس از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا بدتر شده است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مکررا چین را به خاطر عدم اقدام مناسب در قبال کره شمالی مورد انتقاد قرار میدهد.
تنش میان کره شمالی و آمریکا در پی ششمین آزمایش اتمی پیونگ یانگ روز یکشنبه افزایش یافته است.
استیو منوچن، وزیر خزانهداری آمریکا پیشتر گفته بود که از ترامپ میخواهد تا تمامی تبادلات تجاری کره شمالی را با تحریمهای شدیدتر قطع کند.
کاخ سفید هشدار داده که آمریکا آماده استفاده کامل از ظرفیتهای اتمی خود مقابل کره شمالی در صورتی است که این کشور به تهدیدهایش علیه واشنگتن و متحدانش ادامه دهد.
به نقل از خبرگزاری راشاتودی، روز یکشنبه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در تماسی تلفنی با شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن بار دیگر بر تعهدات واشنگتن برای کمک به متحدانش در منطقه تاکید کرد و کاخ سفید در بیانیهای گفت: رئیس جمهوری آمریکا بر تعهدات این کشور به کشورهای منطقه و همسایه کره شمالی تاکید کرد.
کاخ سفید اعلام کرده که در صورت تداوم تهدیدهای کره شمالی علیه کشورهای منطقه و آمریکا از ظرفیتهای اتمی خود برای مقابله استفاده میکند.
ترامپ همچنین تایید کرد که دو کشور آمریکا و ژاپن تعهدات نظامی مشترکی دارند و به همکاری با یکدیگر ادامه میدهند.
ترامپ در یکسری از توئیتهای خود که روز یکشنبه منتشر شد، کره شمالی را کشوری خطرناک و یک تهدید نامید.
وی همچنین با جان کلی، رئیس دفتر کاخ سفید و جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا در کاح سفید دیدار کرد تا به بررسی واکنش مناسب در برابر آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی بپردازد.