کد خبر: ۱۵۹۸۲۷
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۴
در پی برنامه‌های چین برای اقامت بلندمدت فضانوردان در ماه دانشجویان چینی اقدام به شبیه‌سازی شرایط ماه و انجام یک تست یک ساله کرده‌اند.
 در پی برنامه‌های چین برای اقامت بلندمدت فضانوردان در ماه دانشجویان چینی اقدام به شبیه‌سازی شرایط ماه و انجام یک تست یک ساله کرده‌اند.

به نقل از فیز، چهار دانشجوی کارشناسی ارشد مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه "بیهانگ"(Beihang) وارد کابین "یوگونگ-1"(Yuegong-1) که به "قصر قمری" نیز معروف است، شده‌اند تا در یک آزمایش چندین روزه مداوم شرایط زندگی بلندمدت در ماه را تجربه کنند.

در این مدت فضولات انسانی سرنشینان با استفاده از فرآیند تخمیر زیستی دفع می‌شود و از آن برای تولید مواد غذایی با امکانات موجود در کابین استفاده خواهد شد.

خبرگزاری شینهوا اعلام کرده فناوری‌های مورد استفاده در این کابین از جمله جدیدترین فناوری‌های مورد استفاده در جهان است.

برنامه چین این است که تا 10 سال آینده بتواند اولین فضانورد خود را به ماه بفرستد اما تلاش‌های تحقیقاتی و فنی خود را برای دستیابی به این هدف با جدیت پیگیری می‌کند.

در ابتدا این آزمایش دو مرد و دو زن وارد کابین می‌شوند و پس از 60 روز زندگی از آن خارج می‌شوند و یک گروه دیگر به مدت 200 روز در قصر قمری اقامت خواهند کرد.

در پایان گروه اول مجددا وارد کابین می‌شوند و 105 روز باقیمانده از سال را در کابین سپری می‌کنند و به این ترتیب این آزمایش پس از یک سال به پایان می‌رسد.

این فضاپیما از دو بخش مجزا تشکیل شده که یکی برای کاشت گیاه و دیگری برای زندگی طراحی شده است که مساحت آن 42 متر مربع بوده و از 4 تخت، یک اتاق عمومی، حمام، دستشویی و یک اتاق برای پرورش حیوانات تشکیل شده است. مساحت کل این کابین 160 متر مربع است.

این کابین سومین نمونه از این دسته از فضاپیماهاست که در جهان ساخته می‌شود و چین برای اولین بار آن را در خاک خود ساخته است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین