|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
کد خبر: ۱۵۷۴۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۴
ما نباید از پول دولت، رسانه ای ایجاد کنیم که علیه دولت شود ، برخی جز سیاه نمایی کاری ندارند، حتی نشریه های خارج از کشور که دشمنی با جمهوری اسلامی دارند این تیترها را نمیزنند، من فکر میکنم نباید گذاشت از بودجه دولت علیه دولت کار شود
 کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت:ما در طول این ۴۰ سال، موفقیت‌های بزرگی داشتیم که مهمترین آن این است که نظام اسلامی توانسته علیرغم تمام توطئه‌ها از تمامیت ارضی خود دفاع کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی «تدبیر و امید»، اسحاق جهانگیری کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری امشب (شنبه 9 اردیبهشت) در گفت‌وگوی ویژه خبری ضمن تبریک میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار گفت: مهمترین مطلبی که الان لازم است به آن اشاره کنم، بحث رویکرد ما به دولت است.

وی افزود: دولتی که مردم به دولت متکی باشند، دولت خودش را ارباب مردم می‌داند و این دولت پاسخگو، شفاف و مسئولیت پذیر نیست و رئیس جمهور مسئولیت توزیع کننده پول را برعهده می گیرد. اما در دولتی که دولت به مردم متکی باشد، توانمندی، پاک دستی مدیران در این دولت مهم است و مردم در این دولت همه‌کاره هستند.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: ما در طول این 40 سال، موفقیت‌های بزرگی داشتیم که مهمترین آن این است که نظام اسلامی توانسته علیرغم تمام توطئه‌ها از تمامیت ارضی خود دفاع کند و از امنیت و انسجام خوبی برخوردار است.

جهانگیری ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی شرایطی بوجود آورده که مردم به هویت دینی و ایرانی بودن خود افتخار می‌کنند. ما در زمینه اقتصاد آنگونه که نیازمند شرایط کشور و عزت مردم بوده، رشد نکرده‌ایم و از یک رشد پایدار اقتصادی در طول این سال‌ها برخوردار نبوده‌ایم.

وی خاطر نشان کرد: من به دلایل متعددی اصلا ستاد تبلیغاتی ندارم و فکر می‌کنم مجموعه اقداماتی که صدا و سیما انجام داد و فرصت‌هایی که به وجود آورد، دیگر نیازی به ستاد و تبلیغات آنچنانی برای خودم احساس نکردم لذا هزینه‌ای تا این لحظه به آن معنا در حوزه تبلیغات نداشته‌ام.

این کاندیدا در پاسخ به سئوالی در مورد احیای امر به معروف، اینگونه پاسخ داد: در اسلام به این موضوع اشاره شده است و به عنوان یکی از مسائل کلیدی است و در قانون اساسی هم توجه شده است. این موضوع وظیفه مردم نسبت به حاکمانشان است، مردم وقتی می بینند که نیاز است به حاکم تذکر دهند، قانون اساسی به ما می گوید باید فضایی ایجاد کرد که این امر به معروف نسبت به حکومت انجام شود اما گاهی واژه های مقدس به موضوع سیاسی تبدیل می شود، اینکه یک عده ای در خیابان به موی دختر خانمی ایراد بگیرند این ها تا بحال کارساز نبوده است، من در استانی بودم که برای امر به معروف داماد را از ماشین بیرون آوردند و کتک زدند، من در آن جلسه گفتم که شما فکر میکنید این جوان با این شیوه تا عمر دارد به اسلام خوشبین خواهد بود؟

او همچنین در رابطه با فصل خطاب بودن قانون در دولتش، تأکید کرد: قانون فصل الخطاب است، جامعه ای که در آن قانون وجود نداشته باشد حتما هرج و مرج ایجاد می شود رئیس جمهور و مقامات ارشد باید سمبل قانون گرایی باشند، من فکر میکنم حتما حرف آخر را قانون میزند.

جهانگیری در برابر این سئوال که «آیا در دولت شما رسانه ها بدون متهم شدن به ضدیت و سیاه نمایی میتوانند از دولت شما انتقاد کنند؟»، گفت: مطبوعات وظیفه شان نقد کردن است و آزادی مطبوعات مهم ترین رکنی است که جمهوری اسلامی داشته است، ممکن است در دولت یازدهم گلایه ای شده است، اما باید بگویم که ما دو گروه مطبوعات داریم، یک مطبوعاتی که در فضای رسانه ای شکل میگیرد و وظیفه شان نقد است، احزابی که ایجاد میشوند رسانه ایجاد میکنند تا نقد کنند و باید حمایت شود.

او ادامه داد: بد است که رسانه دولتی و حکومتی ایجاد شود تا بخش دیگری را نقد کند، این بخش که از منابع دولت علیه دولت استفاده میشود، این ها درست نیست ما نباید از پول دولت، رسانه ای ایجاد کنیم که علیه دولت شود شما نگاه کنید برخی جز سیاه نمایی کاری ندارند، حتی نشریه های خارج از کشور که دشمنی با جمهوری اسلامی دارند این تیترها را نمیزنند، من فکر میکنم نباید گذاشت از بودجه دولت علیه دولت کار شود اما منهای آن تمام رسانه ها باید بتوانند در فضایی آزاد دولت را نقد کنند، بزرگترین هدیه ای که به گفته امام به مسئولین هدیه داده شده است همین است که بتوانند فضای نقد را ایجاد کنند و این هدیه ای است که مردم به دولت و حکومت هدیه میکند.

در این لحظه مجری از جهانگیری پرسید، برای حفظ آرمان های شهدا و جانباز چه تعهدی به ملت می دهید؟ که جهانگیری در پاسخ به او گفت: جوانان عزیزی برای انقلاب خون دادند، جوانانی که می توانستند آینده خوبی داشته باشند در مقطعی که جمهوری اسلامی نیاز داشت در مقطعی که فریاد کمک به دین خدا بلند شده بود و دشمنان به ایران تجاوز کرده بودند و ایران مورد تجاوز بود در چنین مقطعی جمعی از بهترین فرزندان این کشور جان خودشان را فدا کردند تا نظام و آرمان های امام مستقر شود هرکاری که در جهت تحقق آرمان های شهدا و جانبازان و ایثارگران انجام دهیم ضروری است، فکر میکنم من هم در عمل نشان دادم که از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد این وطیفه قطعی دولت است . ما با خون شهدا و با تکیه بر آرمان های شهدا می توانیم نظام و انقلاب را پیش بریم.

وی در خصوص برنامه دولت احتمالی اش برای تقویت بنیه دفاعی کشور گفت:قطعا برای کشور ما و شاید هر کشور حفاظتش از کشور جز اولویت اول است، خصوصا برای ایران که دشمنی هایی به صراحت متوجه اش است. یقینا چنین نظام و حکومتی حتما از بنیه دفاعی مناسبی باید برخوردار باشند . در همین دوره یک جنگی را پشت سر گذاشتیم که قدرت های دنیا یک طرف در مقابل ایران بودند. این تجربه تلخ حتما به ما می گویید ما باید بنیه دفاعی کشور را تقویت کنیم و برای اینکار نباید از هیچ کسی اجازه بگیریم. در این دولت بنیه دفاعی 4برابر شده است.

جهانگیری گفت: برای آمریکایی ها یا هر کشور دیگری که بخواهد در مقابل ایران شاخ و شونه بکشد و قدرت نمایی کند تنها راهکار تکیه به مردم است. باید به این موضوع آگاهی داشته باشیم که سرمایه ای بزرگتر از انسجام و اقتدار ملی در اختیار مسئولان نیست. تکیه گاه اصلی مسئولان مردم هستند که هر توطئه علیه کشور را خنثی کردند.

این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: موضوع مهم دیگر دیپلماسی فعال و مقتدرانه جمهوری اسلامی است. در این دیپلماسی می توان آمریکا را در صحنه بین المللی به چالش کشید.

وی درخصوص برنامه اش برای مقابله با بدعهدی ها در اجرای برجام گفت: برجام یک نرمش قهرمانانه راهبردی بود که ایران برای عبور از یک گردنه تاریخ و صعب العبور انتخاب کرد. در بعد سیاسی اراده ملت ایران بر اراده آنها که به دنبال انزوای ما بودند تحمیل کردیم. به همین دلیل بعد از برجام هر مسئولی از هر جایی به ایران آمد این موفقیت را تبریک گفت. از سوی دیگر فضای امنیتی و ایران هراسی که علیه ما شکل گرفته بود و در شورای امنیت به ایران به عنوان جایی که صلح دنیا را به خطر انداخته را عوض کردیم.

جهانگیری گفت: در بعد هسته ای شعار انرژی هسته ای حق مسلم ماست را تحقق دادیم. همه قدرت ها ایستاده بودند که با تهدید ما را از دانش هسته ای محروم کنند ولی امروز دانش هسته ای را داریم. در بعد اقتصادی دنبال رفع و لغو تحریم ها بودیم و به اهداف اقتصادی در برجام رسیدیم. برجام یک توافق بین المللی است و 6 کشور زیر آن را امضا کرده شورای امنیت آن را مصوبه کرده است. این نیست که یک کشوری قادر باشد در اجرای برجام تخلف کند. سازوکارهای مناسب در خود برجام پیش بینی شده است. کشوری که بخواهد برجام را بهم بزند در دنیا منزوی می شود چه آمریکا چه اروپایی ها.ما با برجام اجماع جهانی حتی اجماع اروپا و آمریکا را بهم بزنیم. اگر این خط منطقی و مستدل خود را پیش ببریم آمریکا نمی تواند به برجام آسیب بزند.ممکن است مشکل درست کنند ولی ما هم می توانیم برای آنها مشکل ایجاد کنیم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین