کد خبر: ۱۵۶۰۳۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۹
گفتنی است که این ابداع، ایده گروه تحقیقاتی‌ای در فیس‌بوک است که تحت عنوان Building 8 روی پروژه‌های بلندپروازنه و البته عجیب و غریب کار می‌کنند. در واقع می‌توان این گروه را با گوگل‌ایکس شرکت آلفابت مقایسه کرد.
فیس‌بوک به تازگی اعلام کرده است که ایده شگفت‌انگیزی در چنته دارد که آینده ارتباطات رادگرگون خواهد کرد. این شرکت فناوری‌ای را طراحی کرده است که مغز کاربرش را می‌خواند و تایپ می‌کند و علاوه بر این ارتعاش روی پوست او را می‌فهمد.

به نقل از DigitalTrends، ذهن و قسمت حلزونی گوش ما قدرت بازسازی زبان از اجزای مختف را دارد و فیس‌بوک نیز درصدد آن است که سخت‌افزار و نرم‌افزاری را توسعه دهد که می‌تواند این اجزا را از طریق تغییرات فشار و ارتعاشات به بدن برساند. فیس‌بوک به‌تازگی در کنفرانس F8 خود ویدئویی را از این فناوری جدید به نمایش گذاشت که در آن یکی از مهندسان این شرکت لغات ساده‌ای را که از تغییر حسگرهای نصب‌شده در آستین لباس روی بازویش می‌شنید، تکرار می‌کرد. برخی کلمات ساده مثل «آبی» یا «مکعب» از طریق گوشی هوشمند ارسال می‌شدند و وی می‌توانست بدون اینکه هیچ کدام از کلمات از دهان کسی ادا شود، آنها را متوجه شود.

این فناوری در وهله اول شاید کاملا دور از ذهن و نشدنی به نظر برسد اما این روندی است که تقریبا هر کدام از فناوری‌ها در طول تاریخ طی کرده‌اند تا به اینجا برسند. هدف فیس‌بوک از ابداع چنین فناوری‌ای این است که در آینده‌ای نزدیک مثلا کاربر به زبان ماندارین فکر کند و کاربر دیگری، گفته‌های او را به زبان اسپانیایی حس کند.

رجینا دوگان در حال معرفی فناوری جدید فیس‌بوک برای افراد ناتوان

گفتنی است که این ابداع، ایده گروه تحقیقاتی‌ای در فیس‌بوک است که تحت عنوان Building 8 روی پروژه‌های بلندپروازنه و البته عجیب و غریب کار می‌کنند. در واقع می‌توان این گروه را با گوگل‌ایکس شرکت آلفابت مقایسه کرد.

رجینا دوگان، مدیر سابق یک گروه تحقیقاتی در گوگل و رئیس کنونی گروه Building 8، است. وی نام این فناوری را «ماوس مغزی برای واقعیت افزوده» گذاشته است و مقصودش از این نامگذاری آن است که در آینده با فراگیر شدن واقعیت افزوده، افراد حتی دیگر لازم نیست دست و پای خود را تکان دهند و فقط با فکر کردن می‌توانند در دنیای مجازی حرکت کنند. این امر نه تنها برای آموزش و سرگرمی کاربرد دارد، بلکه بیشتر کاربرد آن در مورد افراد ناتوانی است که قادر به تکلم نیستند.



منبع: آنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین