مهدی نوید ادهم، گفت: مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در زمینه ساماندهی زمان آموزش به قوت خود باقی است و این مصوبه با تجزیه و تحلیل زمان آموزش در کشور و همچنین بر اساس مطالعه تطبیقی در سایر کشورها و همچنین بررسی وضعیت تازه کاری معلمان در نظر گرفته شده است، همان پنج روز است.
وی افزود: تنوعبخشی به محیط های یادگیری و عدم انحصار یادگیری به کلاس درس و مدرسه در ساماندهی زمان آموزش طراحی شده و قبل از اجرا بر اساس کار پژوهشی و تحقیقی نظرات مدیران و معلمان و کارشناسان و دانشآموزان در این باره اخذ شده است. لذا بر اساس این مصوبه دانشآموزان دوره ابتدایی پنج روز در هفته در مدرسه حضور پیدا میکنند و جدول برنامه درسی آنها نیز پنج روزه تنظیم میشود.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: روز ششم یا همان پنجشنبه به هیچ وجه در مصوبه به عنوان روز تعطیل قلمداد نشده و این موضوع را بارها آموزش و پرورش اعلام کرده است.
نوید ادهم ادامه داد: روز پنجشنبه زمانی است که باید با مشارکت خانوادهها، دانشآموزان بتوانند فعالیتهای بازبینی دروس خود را داشته باشند. همچنین این روز برای موارد فوق برنامه از جمله برنامههای فرهنگی، هنری، تربیتی و ورزشی مورد استفاده قرار میگیرد چرا که دانشآموزان ابتدایی نیاز دارند آنچه را که طی پنج روز در مدرسه یاد گرفتهاند، بار دیگر بازخوانی کرده و تکالیف خود را انجام دهند.
وی تاکید کرد: روز جمعه باید روز استراحت دانشآموزان برای تجدید قوا جهت آغاز هفته جدید در مدارس باشد و بر همین اساس این مصوبه به قوت خود باقی است و برنامه درسی دانش آموزان ابتدایی پنج روزه خواهد بود.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: بر همین اساس روز کاری معلمان ابتدایی نیز طبق این مصوبه پنج روزه تعیین شده و شش روزه نخواهد شد.