کد خبر: ۱۳۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱
همیشه این موضوع مبهم بوده که آیا می‌توانیم سوسیس را خام‌خام بخوریم، یا نه!؟

اما به تازگی شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو)، برای نخستین‌بار به این پرسش پاسخ داده است. این شرکت با یادآوری این که تمام محصولات گوشتی در ایران به صورت پخته و پاستوریزه به دست مشتری می‌رسد، تاکید کرده که اکنون چیزی به اسم «سوسیس خام» در کشور تولید نمی‌شود و بنابراین می‌توان همه سوسیس‌ها را بدون نیاز به پختن هم میل کرد.

سولیکو اشاره داشته که به طور معمول، سوسیس‌ها به مدت یک ساعت در دمای 82 درجه سانتیگراد پخته می‌شوند، اما هر نوع کالباس مدت زمان خاصی باید در اتاق پخت باشد که ممکن است بین 2 تا 10 ساعت طول بکشد؛ اما دمای 82 درجه سانتیگراد تغییری نمی‌کند و همیشه ثابت است.


از سوی دیگر همه میکروب‌ها در درجه حرارتی 82 درجه سانتیگراد از بین می‌روند. اما اگر میکروبی آن‌قدر مقاوم باشد که بتواند این دمای بالا را در زمان پخت تحمل کند، حتما باید کشته شود تا محصول کاملا سالم به دست مشتری برسد. به همین دلیل، متخصصین فرآورده‌های گوشتی پس از مرحله پخت، محصول را برای اطمینان بیشتر وارد مرحله شوک سرد می‌کنند تا مرحله پاستوریزاسیون انجام شود.

هرچند خام خوردن سوسیس مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما در هر حال مصرف هر چیزی، حتی آب آشامیدنی، باید به اندازه مناسب باشد تا سلامتی با خطر مواجه نشود.

منبع: پارسینه
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۵
نسرين كارگر
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
0
4
آيا سوسيس و كالباس از دل و روده هاي مرغ ميباشد
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۷
3
1
نسرین خانم اومد حرف زد(آيا سوسيس و كالباس از دل و روده های مرغ ميباشد). نه عزیزم فرمول آن را کسی نمی داند.
رضا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۷
0
2
متاسفانه به گفته یکی ازآشنایان که در کشتار گاه مرغ فعالیت دارد موادی که در تهیه این محصولات استفاده می شود ازضایعات مرغداری ها کاملا غیر بهداشتی تهیه وبه کارخانجات سوسیس وکالباس ارسال می شود .
مهشید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
0
1
با نظر رضا موافقم و حرفشان را تایید می کنم....
سید ابراهیم حسن نیا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
0
1
اینجانب سالها مسئول کنترل کیفی فراورده های گوشتی کارخانه های غرب استان تهران (البرز فعلی) وابسته به دانشگاه ایران بودم . من یک دامپزشک هستم ممکنه کیفیت یک فراورده گوشتی پایین باشد ولی امکان ندارد که در تولید انها ازضایعات گوشتی کشتار گاهی استفاده شود مگر ماچقدر ضایعات گوشتی داریم بی انصافی است که همه تولید کنندگان را زیر سئوال ببریم برای اطمینان این عزیزان بهتره این محصولات را از مارک های معتبر وشناخته شده استفاده کنند و این موضوع که سوسیس و کالباس را می شود نپخته خورد مزید اطلاع عرض کنم که ما تا حالا مگر سوسیس وکالباس خام هم داشتیم؟ یکی از مراحل مهم تولید انها حرارت دان و شوک سرمایشی است .
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین