|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۲
کد خبر: ۱۳۰۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۳
او درباره اینکه به نظر می‌رسد از انتقادها دل پُری دارد، افزود: دلم پُر نبود اما حرفم این بود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با یک سری چالش‌ها روبرو است چون افرادی با سلیقه‌های متنوع درحوزه فرهنگ وجود دارند که در هیچ حوزه‌ی دیگری نیستند.
علی جنتی گفت: با توجه به تجربه‌ای که در این دوران به دست آورده‌ام اگر به گذشته برگردم ممکن است تصمیمات بهتری بگیرم.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی که عصر ۱۷ آبان ماه برای شرکت در مراسم تودیع‌اش و معارفه وزیر جدید در تالار وحدت حضور داشت در پاسخ به خبرنگار ایسنا که اگر به گذشته برگردید در برابر برخی اتفاقاتی که تصمیماتش منجر به واکنش‌های متفاوتی شد چه می‌کنید؟ گفت: اگر به گذشته برگردم با استفاده از آن تجربه‌ها شاید بهتر تصمیم بگیرم.

جنتی همچنین درباره اینکه در این جلسه تودیع بغض داشته و از اتاق‌های فکر پشت پرده سخن گفته است، توضیح داد: احساس کردم بار سختی را زمین گذاشته‌ام و الان مقداری سبک شده‌ام.

او درباره اینکه به نظر می‌رسد از انتقادها دل پُری دارد، افزود: دلم پُر نبود اما حرفم این بود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با یک سری چالش‌ها روبرو است چون افرادی با سلیقه‌های متنوع درحوزه فرهنگ وجود دارند که در هیچ حوزه‌ی دیگری نیستند.

وزیر سابق ارشاد گفت: مسئله فرهنگ به زندگی همه ارتباط دارد و افراد زیادی در آن اظهار نظر می‌کنند اما نباید انتظار داشته باشند که همه چیز طبق سلیقه آن‌ها محقق شود.

جنتی که در حاشیه صحبت خود با خبرنگاران به مدیرکل هنرهای نمایشی مهدی شفیعی گفت که فردا شب برای نمایش «سردار» به تئاتر شهر می‌رود، ادامه داد: یک فیلم سینمایی ساخته و پخش می‌شود که گروهی از آن استقبال می‌کنند و گروهی دیگر آن را نمی‌پسندند به همین دلیل باید برای همه محصول فرهنگی سالم داشته باشیم و در این زمینه باید توجه جدی شود چون نباید انتظار داشت که سلیقه خاصی در حوزه فرهنگ اعمال شود.

او در پایان با اشاره به اینکه هنوز دقیق نمی‌داند در کجا ادامه فعالیت خواهد داد؟ گفت: از رسانه‌ها در این دورانی که در وزارت فرهنگ بودم، بدی ندیم.

همچنین رضا صالحی امیری وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از جلسه معارفه خود درباره فعالیت‌هایش گفت: وظیفه اصلی در این وزارت‌خانه برنامه‌ریزی بلندمدت و میان مدت برای دستیابی به اهداف مد نظر است، البته سیاست‌گذاری فرهنگی بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی است و به عنوان دستگاه اجرایی وظیقه تحقق سیاست‌های کلان اعلامی از سوی مقام معظم رهبری و دیگر سیاست‌های تبیین شده را بر عهده داریم.

او خاطرنشان‌ کرد: با این حال در این فضا تعامل و گفت‌وگو و سازگاری فرهنگی میان نهادهای فرهنگی در برنامه ماست و در این راستا حرکت خواهم کرد تا حرکت جدید برای تعامل ایجاد شود.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین