کد خبر: ۱۰۵۱۶۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۱
محمدرضا عارف در دیدار با اعضای شورای مرکزی و شاخه جوانان حزب ندای ایرانیان طی سخنان مهمی به تبیین عملکرد فراکسیون امید بعد از تشکیل مجلس دهم پرداخت.
 محمدرضا عارف در دیدار با اعضای شورای مرکزی و شاخه جوانان حزب ندای ایرانیان طی سخنان مهمی به تبیین عملکرد فراکسیون امید بعد از تشکیل مجلس دهم پرداخت.

رئیس فراکسیون امید در ابتدای سخنان خود با اشاره به در پیش بودن شبهای قدر بر ضرورت استفاده از لیالی قدر تاکید کرد و گفت: شبهای قدر بهترین فرصت برای خودسازی است و یکی از مشکلات ما غافل بودن از خودسازی است که باید  از فرصت این ایام بهترین استفاده را کنیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های حزب ندای ایرانیان از بدو تشکیل، یادآور شد: زمانی که حزب ندای ایرانیان فعالیت خود را آغاز کرد، بسیار خوشحال شدم و از فعالیت‌ها و برنامه این حزب حمایت کردم.

رئیس بنیاد امید ایرانیان، بر ضرورت فعالیت های سازمان یافته و تشکیلاتی در غالب احزاب و NGOها تاکید کرد و گفت: در فعالیت‌های تشکیلاتی باید بر تصمیمات جمعی تعصب داشته باشیم و پایبندی خود را به تصمیمات نشان دهیم. متأسفانه به خاطر عدم رشد یافتگی در فعالیت‌های تشکیلاتی بعضا به تصمیمات اتخاذ شده، پایبند نیستیم و این آسیب جدی به فعالیت‌های تشکیلاتی و سازمان یافته می‌زند.

وی با اشاره به پیشتازی جوانان در عرصه‌های مهم به ویژه در جنبش اصلاح طلبی گفت: اگر بگویم همه دستاوردهای علمی کشور مدیون جوانان دانشمند و عالم است، اغراق نکرده‌ام و به همین دلیل بارها تاکید کرده‌ام که باید از پتانسیل و ظرفیت بالقوه جوانان در همه بخش‌ها و سطوح استفاده کرد و باید توانمندسازی امور مختلف را به جوانان واگذار کرد.

رئیس شورای عالی سیاست گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان به شعار اصلاح طلبان در انتخابات مجلس اشاره و خاطرنشان کرد: شعار امید و آرامش تاکتیک اصلاح طلبان نبود بلکه یک راهبرد درازمدت است که در همین راستا در داخل مجلس فراکسیون امید فعالیت‌های خود را آغاز کرد.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان در فضای ناامیدی فعالیت کرد، یادآور شد: در هشت سال دولت اصلاحات ما را متهم به فعالیت در چارچوب توسعه سیاسی می‌کردند. در حالی که دولت وقت به هیچ وجه از توسعه اقتصادی غافل نشد و اجرای کامل برنامه سوم توسعه  در همه بخش‌ها و دستاوردهای دولت در بخش‌های اقتصادی، زیربنایی و ...از سوی دولت اصلاحات باید الگویی برای دولتمردان بعدی می‌شد که متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

عارف با بیان اینکه ناامیدی در قاموس اصلاح طلبی جایگاهی ندارد، اظهار داشت: در مجلس شورای اسلامی به دنبال پیاده سازی آرمانها و ایده آل های خود هستیم ولی ایده آلیست نیستیم و واقعیت‌های موجود را درک می کنیم و بر اساس همین واقعیت‌ها، فعالیت‌های خود را در قالب فراکسیون امید با جدیت ادامه خواهیم داد.

نماینده مردم تهران در ادامه با اشاره به فعالیت‌های جوانان در فضای مجازی  گفت: من واقعیت‌های فضای مجازی را می‌دانم و بر استفاده بهینه از این فضای رسانه‌ای واقفم اما واقعیت این است که مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌شود بعضا از عمق‌یافتگی کافی برخوردار نیست.

او ضمن توصیه به جوانان گفت: در برابر مطالب خلاف واقع در فضای مجازی نباید عصبانی شد و واکنش‌های شتابزده نشان داد.

رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم به فرآیند طی شده در بحث انتخابات هیات رئیسه مجلس و انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی اشاره کرد و یادآور شد: اگر برخی کم لطفی‌ها از جانب کسانی که در ائتلاف امید بودند، صورت نمی‌گرفت، بهتر به هدف خود می‌رسیدیم و به همین دلیل گلایه‌های جدی در این خصوص وجود دارد که در زمان مناسب مطرح خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: در ائتلافی که در فرایند انتخابات مجلس دهم صورت گرفت، حضور برخی افراد در لیست امید هزینه‌هایی برای ما در پی داشت ولی به جهت احترام به ائتلاف و ارائه لیست واحد این هزینه‌ها را متقبل شدیم.

عارف گفت: در رسانه‌ها تحلیل‌های مختلفی درباره انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی، به ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات مطرح شده است و بر ضرورت ریاست من در کمیسیون آموزش و تحقیقات تاکید می کردند. شاید حضورم به عنوان رئیس کمیسیون در چارچوب یک مطالبه مطرح شد اما شخصا به این موضوع هم فکر کردم که شاید افراد شایسته دیگری هم بتوانند نقش‌آفرینی کنند.

رئیس فراکسیون امید به روند حضور نمایندگان در کمیسیون آموزش و تحقیقات اشاره کرد و گفت: در روند انتخابات کمیسیون آموزش و تحقیقات، مهندسی صورت گرفت. اگر افرادی که در ابتدا از سوی فراکسیون امید در کمیسیون آموزش و تحقیقات حضور داشتند، به دلیل مهندسی صورت گرفته از این کمیسیون خارج نمی‌شدند، مطمئنا وزن فراکسیون امید در هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات بیش از موقعیت فعلی بود و کاندیدای ما رای کافی برای کمیسیون بدست آورد.

عارف تصریح کرد: در انتخابات کمیسیون‌های تخصصی مجلس، در مجموع ۳۳ نفر از فراکسیون امید، ۳۵ نفر از سوی اصولگرایان و ۱۰ نفر هم از مستقلین در هیئت رئیسه کمیسیون‌ها حضور دارند.   در ۱۳ کمیسیون مجلس در ۱۰ کمیسیون اعضای فراکسیون امید، رئیس و یا نایب رئیس هستند.

نماینده مردم تهران تأکید کرد: من به رئیس محترم مجلس هم عرض کردم که الگوی رفتاری ما در کمیسیون‌های تخصصی، باید اجماعی باشد زیرا در بسیاری از موضوعات محوری و مهم، فارغ از دیدگاه‌های سیاسی، اشتراکات زیادی وجود دارد.

وی با اشاره به برخی تحلیل‌ها درباره بی‌انگیزگی‌اش در مجلس گفت: عارف چه کسی است که بخواهد قهر کند یا بی‌انگیزه باشد؟ من در فضایی که همه در ناامیدی به سر می بردند، در سال ۹۲ وارد عرصه انتخابات شدم و به کمک جوانان فضای ناامیدی آن زمان را تغییر دادیم. حال چگونه می‌توانم بی‌انگیزه باشم؟ قهر و نا امیدی در قاموس من و اصلاح‌طلبی نیست.

رئیس فراکسیون امید، همچنین بر ضرورت استفاده از پتانسیل جوانان تأکید و خاطرنشان کرد: من از همه جوانان می‌خواهم که با فراکسیون امید ارتباط منظمی داشته باشند تا از ظرفیت‌های آنها در این فراکسیون و در کارگروه‌های مختلف به نحو شایسته‌ای استفاده شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از اظهارات خود بر ضرورت وحدت و یکپارچگی در خانواده انقلاب تاکید کرد و با اشاره به اوضاع اسفبار منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران اکنون نقش بسیار کلیدی در حل مناقشات منطقه می تواند ایفا کند و  میدان‌دار دیپلماسی پارلمانی باشد.

وی در پایان با اشاره به سلب تابعیت رهبر شیعیان بحرین ضمن محکوم کردن این اقدام دولت بحرین، آن را نقض آشکار حق شهروندی این عالم دینی دانست و گفت: کشورهایی که مدعی دفاع از حقوق شهروندی هستند چرا در برابر این بی‌عدالتی سکوت پییشه کرده‌اند؟ هر چند در بسیاری از تحولات و درگیری‌های صورت گرفته در منطقه رد پای استکبار دیده می شود.

براساس گزارش ایسنا، در ابتدای این دیدار مجید فراهانی دبیرکل حزب ندای ایرانیان گزارشی از فعالیتهای حزب متبوع خود ارائه کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین