|
امروز: چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۶

پزشکیان تأسیس صندوق توسعه عدالت آموزشی را ابلاغ کرد

کد خبر: ۴۰۲۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۵
بر اساس متن این مصوبه که خطاب به نهاد ریاست‌جمهوری، وزارت آموزش‌وپرورش و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده است، صندوق توسعه عدالت آموزشی با هدف گسترش عدالت آموزشی در مدارس دولتی کشور تشکیل می‌شود.

پزشکیان تأسیس صندوق توسعه عدالت آموزشی را ابلاغ کرد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه تأسیس صندوق توسعه عدالت آموزشی را برای اجرا ابلاغ کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، ماده‌واحده «موافقت با تأسیس صندوق توسعه عدالت آموزشی» که در جلسه ۹۲۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ ۱۴ مهر ۱۴۰۵ به تصویب رسیده بود، از سوی مسعود پزشکیان برای اجرا ابلاغ شد.

هدف از تشکیل صندوق؛ تقویت عدالت آموزشی در مدارس دولتی

بر اساس متن این مصوبه که خطاب به نهاد ریاست‌جمهوری، وزارت آموزش‌وپرورش و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده است، صندوق توسعه عدالت آموزشی با هدف گسترش عدالت آموزشی در مدارس دولتی کشور تشکیل می‌شود.

حمایت از دانش‌آموزان، ایجاد رضایت‌مندی برای معلمان، ارتقای توانمندی کادر آموزشی و فراهم‌کردن تجهیزات و فناوری‌های نوین آموزشی، از جمله اهداف تأسیس این صندوق عنوان شده است. در این مصوبه به‌ویژه بر توجه به مناطق محروم و کمتر برخوردار و فراهم‌کردن فرصت دسترسی به آموزش و پرورش باکیفیت تأکید شده است.

مطابق ماده‌واحده مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این صندوق به‌صورت هیأت‌امنایی تأسیس خواهد شد.

تدوین اساسنامه صندوق با ریاست رئیس‌جمهور

در تبصره این مصوبه آمده است که اساسنامه صندوق توسعه عدالت آموزشی در کمیته‌ای به ریاست رئیس‌جمهور تدوین می‌شود و پس از آن برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه خواهد شد.

این مصوبه با امضای مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ابلاغ شده است.

 
 
ارسال نظر
captcha
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین